Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezzel le tudok adni kb.10 kilót?

Ezzel le tudok adni kb.10 kilót?

Figyelt kérdés
Naponta edzem 2 órát, odafigyelek hogy egészségesen egyek és heti 2x futok 1,másfél órát le tudnák adni 10 kilót?Es mellette erősíteni is szeretnék hogy ne lötyögjek! 17 éves vagyok 169-170cm és 60 kiló!(igaz hogy eloszlik rajtam mivel magas vagyok de nagyon lötyögnek a combjaim és kissé hurkás a hasam, nem vészesen.)

2017. márc. 11. 17:32
 1/3 A kérdező kommentje:
LÁNY VAGYOK!!
2017. márc. 11. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eszel túl sokat, akkor fogyhatsz, de akkor nem sok izom lesz rajtad. A jelen súlyod az teljesen szuper, csak gondolom, nem vagy elég izmos ahhoz, hogy elég jól nézz ki.

Szóval ne egy súly legyen a cél, hanem a zsírvesztés.

2017. márc. 11. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sok értelme van túlhajtani magad tényleg, főleg úgy, hogy a tested valószínűleg nem szokott hozzá a terheléshez.

Fokozatosan vezesd be, ne így. Ha továbbra is így csinálod rövid úton nem lesz jó hatással a szervezetedre.

Egyébként ha leadsz ezzel 10 kg-ot akkor búcsút inthetsz a menstruációdnak, hormonális szabályozásodnak. Majd szépen sorjában fellép az izomgyengeség, arritmia stb. Javaslom látogass meg egy pszichológust, mert ez, amit itt prezentálsz nem más, mint az anorexia előszobája.

Ezzel nem szabad szórakozni, tudom, hogy itt nagyon sokan félvállról veszik, de hosszú maratonok után gyakran beesnek dekompenzációs panaszokkal a sürgire. Na pacsi, szia.

2017. márc. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!