Tejtermekek tenyleg nagyon karosak?
Nem mindegy, milyen tejtermék. A túró és a keménysajt pont jó, még laktóz is kevés van bennük (a sajtban akár nulla). A tejnél már bele lehet kötni a sok tejcukorba, persze az egészségesség téma túl komplikált és úgysem értenek egyet ebben az emberek... Sokaknak nem esik jól a tej, ez tény. Az emberiség nagyobb részének problémája van a laktózzal, s itt nem az orvosilag laktózérzékenyekre gondolok, hanem szélesebb körre.
Nehéz kiigazodni s bár nem tuti módszer, szerintem figyelj rá, hogy a tested mit szól a túróhoz, sajthoz vagy akármi máshoz. Ha kicsit sem vagy rosszul tőle, akkor szerintem ne problémázz ezen.
Élelmiszer...
Én konkrétan nem tekintem annat, de a személyes véleményem ellenére élelmiszer...
Nem káros, vagy egészséges...
Vannak alkotó elemei, amiknek egy részére szüksége van a mi szervezetünknek és táplál, meg van egy része amit egyszerűen kiszarsz, kipisilsz...
Ugyan olyan élelmiszer mint bármelyik másik... a mértéktelenség a káros nem maga az anyag... a tej totál ártalmatlanul el van a dobozában, senkinek nem árt semmivel...
Az oxigéntől is meghalsz gyorsan, ha mértéktelenül fogyasztod...
Ugyanolyan káros minden, ami tejből készül, hiszen ugyanaz az alapanyaga!
A tejfehérjére, tejcukorra, hormonokra, antibiotikumokra, szójás tápra, oltóanyagokra, tömegnövelőkre, kémiai szerekre, gyógyszerekre ami benne van semmi szükséged.
Ahogy önmagában karajra, tarjára, csirkemellre, banánra, paradicsomra, vagy durum tésztára sincs szüksége senkinek... és ha túlzásba viszi bármelyik fogyasztását egészen biztosan lesz valami hozzá köthető baja...
Ilyenek ezek a fránya élelmi "szerek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!