Fogyókúra alatt lehet vizen kívül mást is inni? (Light gyümölcslevek stb. )
Sokmindent ihatsz. Igazából bármit, csak ugye cukros dolgokat nem érdemes.
Én teát (ahogy a rendes leveles teát illik, üresen, évtizedek óta így iszom), kávét, tojástejet (az elég tartalmas cucc, nagyon zsíros, az én diétámba eléggé passzol, ha nem is annyira laktató, mint a rántottám, de megvan a szerepe), kókusztejet, limonádét (csak citrom és víz, néha gyömbér) szoktam inni. Néha zöldséges turmixot.
Nyilván gyümölcslevet is lehet, de az ugye cukros és nem jól laktat, a legtöbbünknek érdemes vigyázni vele. De ha sikeresen beletervezzük a napba, akkor belefér, mint minden.
A gyümölcslevektől sokan nagyon éhesek lesznek, felnyomják a vércukrot és a gyomorsavat, ami nem előnyös fogyókúránál. A Sió light se jobb, sőt ki tudja, milyen édesítőszert tesznek bele.
Az előző válaszokban írtakon kívül ihatsz még natúr zöldségleveket (pl. cékla). Én gyümölcsöt vagy egészben eszem, főétkezés előtt fél-1 órával, vagy turmixot készítek belőlük kókusztejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!