Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit ehet az, akinek gyomorsavt...

Mit ehet az, akinek gyomorsavtúltengése van?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 20:50
 1/5 anonim válasza:
Inkább az a kérdés,hogy mit NEM ehet(szerintem)
2010. máj. 8. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább azt sorolnám fel, mit nem ehet. Fűszeres, hagymás, zsíros élteleket, alhokolt, lekvárt, erőset, ecetest. Ezek mind-mind növelik a savat és csak rontanak a helyzeten.
2010. máj. 8. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, úgy akartam kérdezni, hogy mi az ami jót tesz nekik, amit jobb ha gyakrabban fogyasztanak.
2010. máj. 8. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is sokat szenvedtem a savtúltengéstől. Ami segít: sima háztartási keksz, pattogatott kukorica. Ezek felszívják a savat. Ha még sem, akkor marad a Rennie, vagy a Quamatel. Nekem elmúlt, bár nem közvetlen ezektől, hanem az étkezési szokásaimon változtattam. Naponta egyél többször, de mindig csak keveset. Soha ne jól lakottan állj fel az asztaltól. És mint az egyik válaszoló is írta, kerüld a fűszeres, zsíros ételeket, a szénsavas italokat, éhgyomorra a kávét. Mielőbbi javulást kívánok!
2010. máj. 8. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az anyukám nevében :) Ugyanis neki van ilyen problémája, én pedig szeretnék valahogy segíteni neki
2010. máj. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!