Ez lehet a kevés gyomorsav miatt?
Reggelente émelygek és olyan "kábultnak" érzem magam.Amig nem eszek addig végig így van,evés után valamivel javul a helyzet.Napközben ha sokáig nek eszek akkor is ez van...
Van hogy 2-3 napig nem kell wc-re mennem de van hogy megy a hasam kicsit.Na nem arra a nagyon nagy hasmenésre kell gondolni hanem csak nem az a "megszokott" állagu hanem lágyabb.
Csalankiütések is szoktak kijönni rajtam,igaz ez ritkan.
Egyik ismerősömmel beszéltem és ő azt mondta,hogy kevés gyomorsav miatt lehet.
Reggeli émelygés,csalánkiütések ezek a savhiány tünetei között van.
Szerintetek?
Simán lehet, a kiütések és az emésztési problémák nem vércukorprobléma miatt vannak.
A gyengeség, szédülés viszont lehet a vércukor-ingadozás miatt. Az nem jó, ha nem sokáig nem eszel, és az sem mindegy, mit. Kerüld a gyors ch-kat, tejet.
Hát nem tudom.....gondoltam a vércukorszintre is de a kevés gyomorsav úgy igazán klappolt és a tünetek is.
A legidegesítőbb a csalánkiütés...arra nem tudtok valamit ajanlani?
Ami gyorsan segit?
Köszönöm mimdegyikőtöknek.
A probiotikumok nem a megfelelő bélflóráért felelősek?Ennek köze van a csalánkiütéshez?
Nem kötekedni akarok,félre ne értsd...nagyon köszönöm a válaszod és hogy segitesz csak nem tudtam,hogy ez segit a csalánkiütésen. :)
Köszönöm szépen :)
Normaflore azt hiszem van is itthon akkor abból elkezdek inni.
Unokatesóm cetirizint szed az allergiájára ami állitólag csalánkiütésre is jó,vény nélkül kapható.
Szerinted bevehetel belőle?Így hogy iszok normaflore-t?
Nagyon köszi
A cetirizin csak a tünetekre van hatással, az okot nem szünteti meg. Én nem szedném, ne terheld vele a szervezeted.
A normaflore elég gyengus, és csak 1 féle bacitörzs van benne. Egyelőre jó, de ha elfogy, vegyél valami ütősebbet, vannak 6-7 vagy annál is több komponensűek, minél magasabb csíraszámút keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!