Miert van az hogy nem is voltam ehes de azert gondoltam eszem egy szendvicset lefekves elott eltelik kis ido es ehes lettem miert?
Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 23:01
1/3 anonim válasza:
Mert ettél s ilyen vagy?
Ha én nem maximálisan jóllakottan eszem egy keveset, akkor tuti éhesebb leszek (régen konkrétan éhes, de ma már szinte sosem éhezem meg). Bizonyos ételektől főleg. A szendvics pont ilyennek tűnik.
Konkrét tudományos magyarázatot nem tudok, de van ilyen. A reggelitől egész gyerekkoromvban éhes lettem (ha nem reggeliztem, elvoltam délig jóllakottan). A gyümölcs azonnali farkaséhség (a banán nem azonnali, de nem tart sokáig). Mostanában este végtelen ciklusba kerülök, ha eszem. Én már nem keresek logikát benne, úgy táplálkozom, ahogy jó nekem.
2/3 anonim válasza:
Ilyen ez a gyors ch, vércukor gyorsan fel, aztán meg gyorsan le, és jön az éhség 1-2 órán belül. Persze nem mindegy, mit eszel a kenyérhez, a fehérje és a zsír lassítja a felszívódást. Mondjuk egy vajas, tojásos, sonkás, sajtos szendvics zöldségekkel tovább tud laktatni, mint egy lekváros kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!