A Lilakáposzta színezheti a székletet?
Figyelt kérdés
Lilakáposztából csináltam salátát ma . Nem sokat ettem belőle, de megy a hasam görcsölök és fekete a székletem . Nyugtassatok meg h a káposzta színezte meg a székletem mert nagyon parázok :'(2017. jan. 31. 19:37
1/12 anonim válasza:
Elszínezni elszínezi, csak ez a gyors fosás görcsökkel nem illik a képbe, hacsak még valami erjedőképes dolog nem volt mellette.
2/12 ElekTamás88 válasza:
A lilakáposzta és a cékla magasan híres a széklet színezésről. :-)
Lehet a káposztát nem bírja a gyomrod, sokan vannak így ezzel.
3/12 anonim válasza:
Mennyi az a nem sok, amit ettél?
Amúgy feketére a káposzta nem színez székletet. Vadat nem szedtél? Más gyógyszert?
Ragacsos a székleted?
4/12 A kérdező kommentje:
Csirkemellet rántottam abból ettem .. a káposztát meg natúr joghurttal tejföllel meg cézársaláta porral csináltam...plusz hús levest főztem azt kóstolgattam.... de egymás után már 3x ment a hasam ...picit mintha nyálkás lenne igen
2017. jan. 31. 20:43
5/12 anonim válasza:
Akkor battyogj el szépen az ügyeletre, valami romlott volt
7/12 A kérdező kommentje:
De a többieknek itthon semmi bajuk csak nekem.. fáj a gyomorszájam attól félek onnan ered a cucc.... az nagyon jó lesz mert nincs TB-m itthon..külföldön dolgoztam és a kedves cég nem fizette utánam..3napja jöttem haza csütörtökön kell mennem el intéztetni :( Remélem csak egy sima hasmenés ... :'(
2017. jan. 31. 22:08
8/12 A kérdező kommentje:
Meg vagyok fázva tegnap Grippostad kapszulát vettem be ... de nem tudom van-e benne vas ... fáj a gyomorszájam..de lehet ez már a stressz miatt is ideges vagyok :(
2017. jan. 31. 23:19
9/12 anonim válasza:
Most menj az ügyeletre! Vagy legalább hívd fel!
Fekete széklet vérzés nagy eséllyel, pláne gyomortályi fájdalommal! Nem játék! Káposztától csak lilás lenne.
Tb nem fizetése adóhátralékot keletkeztet, az ellátásod nem befolyásolja.
10/12 anonim válasza:
Ha influenzás vagy, akkor az is járhat hasgörcsökkel és hasmenéssel, lila káposzta okozhat elszineződést a székletben, de a bevett gyógyszer melléhatásaként is lehetnek emésztőrendszeri panaszok. Ne vegyél be a gyógyszerből többet. Ha nem javulsz, akkor menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!