Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek beteg a majam?

Szerintetek beteg a majam?

Figyelt kérdés

Egeszsegugyi ismereteim eleg gyengek ugyhogy elnezoek legyetek. A lenyeg az, hogy mar eleg jo ideje, par eve, vagy talan soha (nem emlekszem mert nem figyeltem ra, de kicsi koromban is valogatos voltam bizonyos szinten) nem is szerettem a tobb napos eteleket. Felkeltette a figyelmemet es a szuleim figyelmet hogy a zsiros hustol, tudjatok amin vastagon van a zsir, undorodom. Szuleim szerint ezek a tunetek betegsegre utalnak. 1 es fel eve voltam kivizsgalason mert mononukleozist gyanitottak a helyi orvosok de negativ lett az eredmeny, viszony icter gilbertet fedeztek fel amit akkor a szemem alatti sargas folt (halvany) bizonyitott viszont azt mar nem lattam en sem es szuleim se. Viszont azt is mondtak hogy a majam is picit fel volt puffadva. Utoljara egy eve voltam kivizsgalason de nem volt semmi. Ma kellett csinaljak magamnak kajat es koztudott hogy nem tudok jol fozni/sutni. Ugyhogy volt valami fott krumpli abbol csinaltam valamit de a vege fele nem esett olyan jol es eldobtam. Szerintetek van valami baj? Orvoshoz nem szivesen megyek mert mindig felfedeznek valamit ami nincs altalaban.

Tehat masnal is fordultak elo ilyen problemak? Hogy pl ehesek voltatok es volt valami kaja(friss) aminek meg a szaga se tetszett es inkabb nem ettetek? Vagy hasonlo? Kerlek segitsetek

2017. jan. 31. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Lófüttyöt utal a zsíros hústól való undorodás betegségre. Éppen, hogy az a beteg, aki azon nyammog.
2017. jan. 31. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!