Hogyan hízzak körülbelül 5 kilót?
Figyelt kérdés
Szóval,160 centi vagyok és 51 kiló. Nagyon szeretnék legalább egy öt kilót felszedni, eszek is sokszor de egyszerűen nem jön fel egy deka sem.
Egy kétségbeesett 18 éves lány
2017. jan. 27. 17:38
1/9 anonim válasza:
Éjszaka állíts be ébresztőt es kezzdj el zabalni! Ha ezt többször megismétled tuti meghízol!
2/9 A kérdező kommentje:
Oké :D hajnali 1 kor elkezdek zabálni, senki nem fog hülyének nézni tényleg :D
2017. jan. 27. 17:45
3/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél hízni? Én 167 cm vagyok és 50-51 kg.
21L
5/9 A kérdező kommentje:
Hát 18 évesen nem vagyok valami húú de normális súlyú szerintem :) Szeretem így is magamat de egy pár kiló plusszal teljesen szeretném magamat :D Te szeretnél hízni? :)
2017. jan. 27. 17:55
6/9 anonim válasza:
Ami tuti bejön, az a tömegelés. Persze kalóriatöbblet akkor is kell.
Mivel nem mindenki tud hájasodni. De a legtöbbünknek azért megy, maximum extrém sok evéssel s igen lassan (nem tudom, ilyen típus vagy-e, ez az emberek töredéke). De az izom úgyis jobban néz ki és hasznosabb, egészségesebb. S azt a hájasodni nem kívánó test sem tudja kikerülni, ha van terhelés.
Úgyhogy én edzenék.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2017. jan. 27. 19:23
8/9 anonim válasza:
A sulyod teljesen idealis a magassagodhoz. Se fogynod, se hiznod nem kellene. Amit tehetsz, hogy egeszsegesen etkezel es sportolsz igy egy kicsit van eselyed izomba gyarapodni. ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2017. jan. 29. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!