Állandó büfögésre megoldás?
Már január óta szenvedek, állandó köhögésem volt, pokoli közérzet, végül atípusos tüdőgyulladásra 2 hónapnyi nem kezelés után kaptam Klacidot, ami rendbe hozott. 1 hónapig szedtem az antibiotikumot, csak ezután szűnt meg az ekkor már 3 hónapja tartó hőemelkedésem is. Csakhogy a köhögés még mindig nem múlt el egészen. Belefáradtam az orvosokba, mindenbe. És a köhögés mellett az antibiotikum szedése után elkezdtem folyamatosan böfögni. Először azt hittem, az antibiotikumtól van, de végig szedtem probiotikumot, vedeltem a joghurtot, szóval most már egyre inkább gyanakszom refluxra, már csak az állandó köhögés miatt is. Mellkasi diszkomfort-érzésem is van, sokszor mintha egy marok szorítaná a nyelőcsövemet vagy a légcsövemet. De a gyomorszájam abszolút nem fáj.
Tudom, ki kéne vizsgáltatnom a refluxot, de halogatom, rettegek a tükrözéstől.
Igazából arra volnék kíváncsi, volt-e valakinek hasonló állandó böfögése refluxtól vagy bármi mástól és hogy tudja kezelni a problémát? Mert én így már egyre kevésbé érzem magam vonzó nőnek, pedig fiatal vagyok még ahhoz, hogy disznónak érezzem magam, elegem van mindenből, nagyon megviselt ez az időszak, néha nagyon sötétek a gondolataim...Több minden miatt, de nagyon feladós hangulatban vagyok, szívem szerint feladnám a kapcsolatomat, mert nem hiszek a jövőben, a főiskolát, mert belefáradtam, pedig csak egy egyszerű kis beadandót kéne összehozzak ma éjszaka és már "csak" államvizsga. Úgy érzem a cél előtt fogom feladni, pedig iszonyat mennyit küszködtem, hogy ne ússzon el ez a félévem a fősulin, az utolsó félév, betegen csináltam mindent végig, szigorlat, szakdolgozat, munkahely...Borzalmas volt.
És most itt vagyok, mint egy kérődző tehén és k...ra bedepresszióztam. Elkezdtem a Salvus vizet, de csak néhány napja inni, miután feladtam azt az elvemet, hogy nem lehetek refluxos, hiszen atípusos tüdőgyulladásom volt, nem reflux.
Elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm szépen! 2 napja egész jól vagyok, a köhögés szinte teljesen elmúlt, a büfögés is, de az azért nem teljesen. Lehet, hogy hat a Salvus víz?
Nekem nem mar semmit, legalábbis nem érzem és nem riadok fel éjszaka.
Antibiotikumot már rég nem szedem, de muszáj volt 1 hónapig szedni, nem gyógyultam volna meg nélküle. Így is 3 hónapig voltam hőemelkedéses és iszonyúan köhögtem, ahhoz képest ez már nem vészes ami visszamaradt, és állandóan kivert a víz, az atípusosból elég nehéz kimászni, főleg hogy 2 hónapba telt mire felismerték, én nem szedek gyógyszert ha nem muszáj, de enélkül az antibiotikum nélkül nem gyógyultam volna meg. Ami most van, az inkább kellemetlen, viszont az antibiotikum szedése előtt nagyon rosszul voltam. Ahogy elkezdtem szedni, jobb lett.
Figyelem még magam, mert lehet hogy ez a javulás is még a gyógyulási folyamat része és lehet, hogy hamarosan elmúlik a büfögés is teljesen. Ha nem, akkor előbb-utóbb megnézetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!