Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak? Fel akar hizlalni?

Mit csináljak? Fel akar hizlalni?

Figyelt kérdés

Az anyukam szerint sovány vagyok, pedig 153cm es 50 kg.

Mar regen mondja hogy hiznom kene de most tesz is érte valamit. :(

Azt csinalja hogy ki rak elem egy tonna kajat es mindet meg kell ennem. Ma pl: 20 szilvasgomboc, es 3 tanyer leves. Azt mondja hogy amig meg nem eszem nem megyek sehova. Nem alszok. Nem tanulok nem jatszok. Meg kell ennem.

Ez 3 napja van. Eddig nem hiztam de mi lesz kesobb????

Mit tegyek???????????

2017. jan. 13. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ez esetben nyilván van oka aggódnia érted. Fogyókúrázol, vagy csak nincs étvágyad? Általában mennyit eszel egy nap?
2017. jan. 14. 23:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem fogxokurazok csak kevedet eszek!!!!
2017. jan. 15. 08:47
 13/16 anonim válasza:
100%

3 nap alatt nem lehet hízni. Ha eszel mint az őrült, akkor 1 hét alatt lehet kb. 2 kilót vagy valamivel többet, emberfüggő. 2 hét alatt rád mehet 5 kiló. Tapasztalat.

Szerintem beszélj vele, mert ez így nem egészséges.

Például sportolhatnál és akkor lehet többet is ennél, de akkor nem zsírban híznál, hanem izmosodnál, erősödnél.

2017. jan. 16. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
2018. márc. 21. 00:16
 15/16 anonim válasza:
100%

És azóta is csak 50 kiló :D :D

Ezt a kamu kérdést! TÖRLÉS

2018. márc. 22. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Nnna, Kérdező, hogy állsz a súlyoddal meg a gombócokkal?

Egyébként a leírt szituációval nem az a gond, hogy meghízol, hanem az, hogy a kényszerített evés pszichés zavarokat fog okozni, simán kialakulhat egy szorongás az étkezéstől meg falási kényszer egyszerűen azért, mert kötelező zabálni.

Nem mintha én 28 éves nagyétkű férfkiént meg tudnék enni 20 gombócot:D

2022. jún. 10. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!