Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy ne függjek a...

Mit tegyek, hogy ne függjek a kajától?

Figyelt kérdés

Minden este megfogadom, hogy holnaptól rendesen eszem diéta szerint, de mindig elb*aszom. Undorodom magamtól és azoktól amiket csinálok. Megrágok egy csomó kaját aztán kiköpöm a wc-be, eszek és aztán hányok. Ma is 2x hánytam. Régebben nem volt ilyen gyakori és volt hogy napokig nem ettem... Utálom amikor így kicsúszik a kezemből az irányítás és folyton az ételre gondolok. De nem akarok meghízni. Mégis folyamatosan hízok a sok zabálástól amit a hányás se tűntet el.

A mérleg nem mutat sok változást de én érzem hogy egyre dagadtabb vagyok. Annyira utálom magam, hogy azt nem bírom leírni. Mit csináljak?

Ha elkezdek edzeni (edzőteremben) az rendbetesz valamit? Hogy fogyjak le hogy végre szeressem magam?

17/l

2017. jan. 7. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyukádnak szólj, és orvoshoz menjetek nagyon gyorsan, mert ez anorexia.
2017. jan. 7. 21:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Ahhoz soványnak kéne legyek. De épp ez az. Ezért kértem itt segítséget. Nem akarom mégjobban elásni magam. Így is tudják hogy egy csőd vagyok, mi lenne ha még oda is állnék anyám elé, hogy "Figyelj, egy csőd vagyok" Meg akarom oldani valahogy, de nem így.
2017. jan. 7. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Magasságod és súlyod?
2017. jan. 7. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
155cm 54kg. Szóval nincs testképzavarom
2017. jan. 7. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

De rohadtul testképzavarod van, kulonben nem hánynál.

Anorexia, bulimia, irány az orvos, mielott teljesen tonkre teszed magad.

A kilok itt már nem számitanak, a fejedben vannak a gondok.

2017. jan. 8. 00:41
 6/6 A kérdező kommentje:
És csak az orvos tud segíteni? Mert ha igen, akkor köszönöm a válaszokat inkább maradok ebben a szar helyzetben míg felnövök.
2017. jan. 8. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!