Létezik valamilyen hasmasszázs, amivel könnyebben megy az ürítés?
Figyelt kérdés
Kiegyensúlyozottan, változatosan eszem (nem eszem cukrot és fehérlisztet) mégis van amikor nehezebben megy. Van ilyen masszázs?2017. jan. 6. 09:13
1/6 anonim válasza:
Ugyan ez volt a problémam, reggel 2 db kovaföld tabletta (vagy por, ha megbírod inni), másnap reggel már menni is fog a dolog.
2/6 anonim válasza:
Állítólag igen, jobb oldalt lentről felfelé, majd húzod a kezed bal irányba, s onnan fentről lefelé.
Nem tudom mennyire hatásos.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni!! :D :D
2017. jan. 8. 18:26
4/6 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lennék a vízben oldódó rostfogyasztásodra...sokan hiszik azt, hogy egészségesen táplálkoznak, de az nem merül ki abban, hogy nem eszünk 2 ételcsoportot...
5/6 anonim válasza:
Gondolom, egészséges életet élsz, ez esetben egyrészt tisztellek, másrészt nem tudok segíteni.
Mert én aztán zabálok cukrot meg fehér lisztet is, ha úgy van, viszont valahányszor úgy iszok kávét, hogy mellette/utána elszívok egy cigit, akkor azonnal mennem kell a wc-re.
Talán ha csípős dolgokat eszel, az segít, engem legalább is meghajtanak.
6/6 anonim válasza:
Kipróbálhatnád az apró magokat, pl. lenmagot (napi 1 kiskanál), vagy az útifűmaghéjat. Amellett, hogy érdemes minél több zöldséget enni, sok vizet inni, és tornázni (felsőtestre), ez is segíti a bélmozgást. És még vannak jó gyógyteák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!