Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire ártana ez nekem?

Mennyire ártana ez nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyár óta diétáztam, nem ettem semmiféle csokikat,cukros üdítőket,fehér kenyeret meg ilyesmiket sikerült is megszabadulnom 18kgtol. Es mostanaba nagyon megkívántam a nutellát. Arrol ábrándozom hogy rendes napi edzés mellett tartok egy csaló napot( a diéta alatt egyszer sem tartottam,és nem lett az hogy egyszercsak teli zabáltam magam hülyeségekkel) és megeszek egy egész üveggel. Az lenne a kérdésem hogy mennyire ártana meg ez nekem? Elképzelhető hogy felmegy pár kg? Vagy a nagy cukortartalma miatt rosszul leszek? A válaszokat előre is köszönöm :)

2017. jan. 2. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz.
2017. jan. 2. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy egész üveggel ne egyél meg, mert kidobod a taccsot. Az rengeteg zsír!
2017. jan. 2. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább rengeteg cukor, egészségtelen adalékanyag... Zsír szerintem minimális van benne, inkább finomított/hidrogénezett növényi olaj, ami annál sokkal rosszabb.

Szerintem meg sem tudnál enni annyit, kérdező, pár kanál után csömöröd lenne. Ha eddig egészségesen táplálkoztál, a tested jó esetben jelezni fog, hogy ennyi elég.

De nem tartom okos ötletnek, hogy így felnyomd a vércukrodat. Ha ennyire kívánod a csokit, készíthetnél magadnak sokkal jobb összetételűt, annyi jó recept van a neten... Én is csinálod néha magamnak és a gyerekeimnek, szerintem veri a nutellát és nincs benne se cukor, se más káros anyag. Finom és még egészséges is.

2017. jan. 2. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy cukros? Esetleg nem ingadozik? Szénhidrátot eszel rendesen? Nem érzed hullámzónak a fáradtságod? Valószínűleg rosszul lennél és kidobnád a taccsot de inkább arra kéne rájönni miért kívánod most ennyire, semmin nem változtattál? Esetleg terhes sem lehetsz (már ha nő vagy)?
2017. jan. 2. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi válaszokat. Hasznosak. 14 éves lány vagyok és nem vagyok terhes :D A vércukrommal is rendbe van minden,eszek elég szénhidrátot is.. Csak egyszerűen nagyon megkívántam...
2017. jan. 2. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!