Szerintetek? Ti mit gondoltok erről? (Többi lent)
Nos,igen, a genetika..
De azért az,hogy "szerintem olyan sokat nem eszek",nem túl meggyőző,valljuk be.
El kell kezdened diétázni.Nem csak azért,hogy ideálisabb,arányosabb legyen az alakod ,hanem azért is mert az egészségednek sem tesz jót az állandó túlsúly viselése.Mutasd meg a családodnak,hogy lehet jobban is kinézni! :)
Köszönöm a válaszaitokat!
#2 Jó, igaz!
Lehet, hogy nem sokat eszel, hanem nem megfelelő ételeket.
A hízékonyságot okozhatja kóros bélflóra, ami családon belül mindenkire jellemző lehet.
Hát én már sok olyat láttam, hogy mi az a nem sok a 30 felette bmi-seknél (meg hogy mi az, hogy "zömök"). Pláne nem tűnik fel nekik, ha a környezetében (család) is ezt látja, hiszen akkor az a viszonyítási alap.
Ez igen durva 37-es bmi, csodálom, hogy a dokit nem kellett újraéleszteni, mikor meglátott. Igen sürgősen lépjél valamit, mert így 160 kg alatt nem állsz meg.
Kedves 4-es!
Ami azt illeti szerintem nagyon nem jó az anyagcserém(kb. 2-3 naponta járok WC-re(érted gondolom mire gondolok). Mem tudnál-e ezzel kapcsolatbam valamit tanácsolni?
Kedves #5!
Köszönöm az aggodalmadat! Szerencsére 3 éve megálltam ennél a tömegnél. Mint írtam(még a válaszod után) az anyagcserém igen rossz. Emiatt is vagyok ilyen(meg persze az átlagostól több mennyisêgű(s rosszabb minőségű) étkezéseim miatt). Téged is megkérdezlek, hogy ehhez tudsz-e tanácsot, támpontot adni a rossz anyagcserémmel kapcsolatban? Ezt orvosilag hol tudnák kezelni vagy valami hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!