Miért baj, hogy vékony vagyok?
Figyelt kérdés
Világéletemben vékony voltam, de sosem volt táplálkozási zavarom és mindig normálisan ettem. A családom tudja, hogy sokat eszem, mégis néha rájuk jön valami és elkezdenek mindennel etetni. Most is, karácsonykor a nagymamám elvárta, hogy ebédre halászlét, töltött káposztát, pulykát és sütit is egyek egymás után, az nem zavarta hogy utána rosszul lettem. Nem értem, mi baja van mindenkinek, hiszen látják hogy szoktam enni, csak az a baja mindenkinek hogy én egyszerre keveset eszek, de naponta átlagosan 2500 kalóriát viszek be, ami elvileg nem kevés. Az egyetemen is sokan kérdezgetik, hogy mit csinálok hogy ilyen vékony vagyok, pedig én eszem mindent, ami ehető, minden nap legalább háromszor nasizok. Szinte sosem vagyok beteg, tele vagyok energiával, mindig vidám vagyok, szóval nem hiszem hogy bármi bajom lenne a vékonyság miatt, és többször vizsgáltak már orvosok, hogy van-e valami bajom, de csak annyi, hogy gyors az anyagcserém. 180 centi vagyok és 57 kiló. Tudom, hogy nem tudok hízni, úgyhogy nem hízási tippeket kérek, hanem hogy szerintetek miért gondolja sok ember azt, hogy ez nem egészséges, illetve ha szerintetek nem egészséges, akkor miért nem az? Mert a szervezetem minden fontos tápanyagot megkap, csak éppen nem rakódik le semmilyen felesleg, és még egészségtelen dolgokat is szoktam enni, szóval ha annyira kéne híznom, akkor már rég megtörtént volna. 18/L2016. dec. 28. 03:48
1/2 anonim válasza:
Mivel a magyar emberek 65%-a dagadt - nagymamik, nagypapik még nagyobb arányban - a kaják terén teljes aránytévesztésben szokták leélni életük 2. felét és szerintük az a normális (de még mindig nem sok), amennyit ők esznek, ami ez alatt van, az szerintük kevés. Minősített esete: karácsony és egyéb ünnepek.
2/2 anonim válasza:
Teljesen átérzem. Igazából én se tudom miért szekálnak vele meg ilyenek, időnként megkérdezik mi a titkom. Egyet értek az előző válaszolóval, manapság a kicsitt molettebb alkatú lányok lettek a normálisak, minket soványokat meg piszkálnak "anorexia" miatt
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!