Lehet buta kérdés, de a gyümölcsök leturmixolva is egészségesek?
Fura ízlés kellhet a nutellás gyümölcsturmixhoz, szerintem ha valami, az nem működik, de ízlések és pofonok, ugye.
A turmixolás meghagyja a rostokat, emiatt jobb, mint a szűrt lé, de azért gyorsabb felszívódású s persze tele van cukorral, azért nem feltétlenül előnyös.
Arról is lehet vitatkozni, hogy sok gyümölcs egészséges-e, bár kár, mert emberfüggő, hogy mi a sok. Nekem nagyon buta ötlet lenne egy csomó gyors cukrot lenyomni, simán rosszul lehetnék tőle, pedig nincs is bajom az inzulinérzékenységemmel, mindössze szeretem, ha nincs cibálva s az alap étrendemben kevés cukor van s a jót könnyű megszokni...
3dl kókuszos mandulatej, 3-4 banán, 200gramm fagyasztott eper, 200gramm fagyasztott szeder, néhány csepp sztevía alapú édesítő, leturmixolva...
rettenetesen finom, elképesztően édes, és semmi szemét nincs benne... a nutella meg pont az, egy kupac szemét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!