Ennek mi az oka, ha valaki ennyire "buta"?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 21 éves, emberként jó fej és nagyon szeretem DE helyesírása nulla, egyáltalán nem megy neki, semmit nem tud a világ dolgairól, pl megkérdezik tőle hogy mi Anglia fővárosa akkor nem tudja, ha megkérdezik azt mi lesz 2 hét múlva nem tudja, azt se hogy egy év hány hónap, egy hónap hány nap stb, hány éve volt mondjuk 1980. Ha mondok valamit, akkor lehet elfejti. Fiú amúgy az illető. Ez betegség vagy mi az oka? Számomra ez nagyon zavaró és megdöbbentő, de megszoktam, mert kedvelem. De ez kezelhető vagy mit lehet ellene tenni??2016. aug. 15. 16:03
1/6 anonim válasza:
Gyerekkorban nem foglalkoztak vele, szerintem o mar ilyen marad.
2/6 A kérdező kommentje:
igen, mert elváltak a szülők, apja alkoholista, bántotta stb.
2016. aug. 15. 16:06
3/6 anonim válasza:
Az értelme kiteljesedne ha elegendő oxigént kaphatna az agya. De mert Ő ilyen, ezért hiába mondanád neki, mert ezt sem tudná felfogni, mint a legtöbb ember.
4/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm. Szerintem az ilyenekkel gyerekkorukba nem foglalkoztak eleget
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg enyhe mentális retardáció, de valahogy érdemes lehet elvinni pszichiáterhez. Merthogy ha egyértelmű oka van, akkor ideális esetben sokat lehet javítani az állapotán. De ami a legfontosabb, hogy ettől pontosan ugyanolyan ember, mint te vagy én, csak neki van egy ilyen problémája. :)
6/6 anonim válasza:
Vagy fogyatékos enyhén. Ha nem akkor meg lusta volt önmagát fejleszteni. Az nem kifogás hogy elváltak a szülők és nem foglalkoztak vele! Nekem is elváltak a szüleim, édesanyám ivott és nem tanúlt velem. Rossz tanuló voltam és e mellett diszlexiám is volt, angolból fel voltam mentve, senkit nem érdekel és nem tanult velem senki, nem segítettek. Mind ennek ellenére én tanultam amennyit csak tudtam, az angolt sem adtam fel, olvastam és olvasok amennyit tudok és a hiányosságaimat igyekszem pótolni. Szedje össze magát ez az ismerősöd, mert nem fogják sehová sem felvenni és nem fog tudni miből megélni! Komolyan mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!