Mi van, ha valaki egyszerre eszik meg 1000kalóriát (vagy többet) mindennap?
Nem tudom milyen magas vagy, hány éves, milyen nemű és jelenleg milyen súlyú... DE ez valami rohadt nagy ökörség. Kezdve ott, hogy a normál kalória beviteled, az adataidtól független, betippelném 1600-1800ra, nem sokban tévednék szerintem, és 1000 ennek közelébe sincs.
Szóval az van, hogy éhezteted a szervezeted. Illetőleg mivel egyszerre eszed meg ezt a mennyiséget, a nagy része fel sem szívódik. Szóval gratulálok, lesz kb napi 800 kalória beviteled, ami már anorexiás mérték...
Szép munka!
Kevés lesz. Ha túlságosan megvágod a kalóriát, attól belassul az anyagcseréd, amitől hajlamosabb leszel a hízásra és egyébként is egészségtelen. Az, hogy hányszor eszel egy nap, szinte mindegy, de a gyomrot meg lehet tölteni kevés kalóriával is (zöldségek, sovány húsok).
Én nem számolom a kaját, csak nagyjából, fejben. Elég jól ráérzek már, hogy sok vagy kevés, és a kaja minőségével szabályzom inkább a diétám.
170/50/N
Akkor, ha egyszerre több ezer kalóriát eszik meg az ember,akkor hogyhogy nem szivódik fel mind? Ez azt jelenti,hogy így nem is hizlal annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!