Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segítség! Alhasi/jobb oldali...

Segítség! Alhasi/jobb oldali fájdalom napi szinten?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy egyre inkabb problémával küzdöm hónapok óta,

Mely néha alábbhagy, néha erősödik. A jobb bordaívem alatt illetve hátul érzek Tompa nyomást, általában reggel ébredés után. Ez szinte állandó, napi szinten felüti a fejét. Mostanában pedig ugy erzem, az emesztesemmel is összefüggésben áll a dolog; ha már egy kicsit is nehéz ételt eszem (nem egy hatalmas tál töltött káposztát, hanem pl sült csirkemellet!) már arra is rosszul reagál a gyomrom, es nagyon nehéz, az alhasam szinte egesz területen erzem, ahogy küszködik vele a szervezetem. Olykor hányinger is jelentkezik, sőt, nagyjából havi rendszerességgel hányok is, különböző és indokolatlan dolgok miatt, olyan napokon is, amikor nem eszem semmit máshogy. Laktózmentes tejet iszom, kerülöm a finomított ételeket, a glutent tartalmazó dolgokat nem tudom elkerülni , de nem is viszem túlzásba; es ezután közvetlenül nem is leszek rosszul. Igazából azért nehéz behatárolni, mert sokrétű a fájdalom, es nem egyértelmű, hogy milyen ételek után jelentkezik. Lehet, hogy epe,

De nem szenvedek s fájdalomtól mert nem éles jellegű, hanem Tompa es az un. Kajakoma érzésehez hasonló, viszont mar szinte minden étkezés után rosszul vagyok! Vérvételen voltam, a leletek hibátlanok lettek, hasi uh-ra januárban lesz alkalmam menni...

Kérem aki hasonló problémára ismer segítsen! Es kimeljetek kérlek a "miért itt teszed fel/menj orvoshoz" válaszokkal, mert felesleges! 21/L , 47 kg, fogamzásgátló tablettát szedek kereken egy éve.

2016. dec. 22. 21:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
és akkor milyen vizsgálatra kéne mennem, ahol ezen dolgok kimutathatóak?
2017. jan. 3. 22:15
 12/12 orsiwww válasza:
Szia:)Kiderült, hogy mi volt a probléma? Én is hasonló gondokkal küszködöm.Voltam hasi uh-n (nem is egyszer), vérvételen stb, de semmit sem mutattak ki.A házidokim azt hiszi h, képzelt beteg vagyok lassan. Ráfogta a stresszre.Utólag meg azt montda, hogy epés vagyok, s lehet hogy ezzel kell együttélnem. A fájdalom pedig egyre gyakoribb és erősebb.Újabban evés után puffadok is.Nagyon örülnék ha megírnád, hogy te mire jutottál!
2019. szept. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!