Ha eddig egészségtelenül éltem és emiatt pár évet elvesztettem az életemből akkor azokat vissza lehet nyerni? (többi lent)
tudományos statisztikák nincsenek erről, ha engem kérdezel
de jobb később elkezdeni mint soha
Úgy látszik hatásos az egészség propaganda.
Ez nem úgy működik, hogyha megeszel egy chipset akkor veszítesz fél évet az életedből, de ha mellé egy almát is megeszel az pedig növeli az élettartamod fél évet, és akkor egában vagy. Nem. Te megetted azt a chipset, bejutott egy csomó ízfokozó, stabilizátor stb. a szervezetedbe. Mértékletes chips vagy bármilyen káros ételek fogyasztása nem csökkenti drasztikusan az élettartamod, azt is ki tudod pucolni magadból sporttal és sok folyadékkal (persze semmi mesterséges).
Az ízfokozók és stabilizátorok csak akkor veszélyesek ha irreálisan nagy mennyiséget viszünk be belőle.
Nem az ételek, hanem az életmód rövidíti meg az életet.
A kérdésre válaszolva pedig életmódváltással csaknem teljes egészében visszafordíthatók a káros folyamatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!