Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg ennyire kevés?

Tényleg ennyire kevés?

Figyelt kérdés
Napi 900 kalóriás diétán vagyok. Mindenhol az írják, hogy brutál kevés meg hogy lelassítja az anyagcserét. Én ugyanúgy minden nap megyek nagyvécére, ma kétszer is voltam.

2016. dec. 14. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Tényleg. A vécézés nem sokat jelent. Ha ezt a 900 kalóriát például káposztából viszed be, lehet, hogy 3-4 alkalommal is mehetsz vécére.
2016. dec. 14. 19:32
 2/5 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Ez valóban kevès. A szervezeted raktározásba kezd,nem fog bekövetkezni a fogyás. Egy idő utàn állandóan fáradt leszel,hiànyàllapotok lépnek fel a szervezetedben.

Ennèl azért több kalóriát vigyél be,mozogj . Kocogj,sétálj.

Reggel egyèl egy reszelt almàt,narancsot,fél banànt turmixolj össze,öntsd le egy kis tejjel. A rost megindítja a bélműködèst. Ebèdre egyél 2 tojásból rántottát sok zöldséggel. Uzsonnára egy szelet abonett kenyeret 1-2 kanál natúr joghurttal. Vacsorára csirkemellet vagy halat brokkolival...

Sok zöldséget egyél(borsót,kukoricàt hanyagold.)

Sok gyümölcs,főleg alma,narancs,néha banán.

Több kalória,sok mozgás!;)

2016. dec. 14. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Az anyagcsere lassulása nem keverendő össze az emésztés lassulásával. Ha kétnaponta mész vécére, akkor is lehet lassú az anyagcseréd.
2016. dec. 14. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Második, ilyen 200 kcal-os ebéddel nekem ez is eléggé koplalós menü...

Kérdező, bizonyára belassul(t) az anyagcseréd így, igen. A nagywc-zés gyakorisága pont nem számít, az inkább azzal van összefüggésben, hogy mit eszel s abból mennyit. Sok rost esetében sok a végtermék is.

S én bármikor bemutatok egy extra nagywc-t, ha megiszom egy kis kávét...

S érdekes módon, ha sokat eszem, napi jópárszor megyek, ha keveset, akkor csak egyszer. Nem az anyagcserém sebességének megváltozása miatt, bár nálam az is van, egyeseknél begyorsul a többlettől. De ha a többletet kevesebb s jobban felszívódó, kevesebb salakanyagot adó ételből viszem be, csak az anyagcserém gyorsul, a nagywc-zések száma nem, mégis mitől?

2016. dec. 14. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, bocsi, elírtam. Szóval ha kétnaponta mész, akkor is lehet gyors, illetve ha naponta többször, akkor is lehet lassú.
2016. dec. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!