Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szokott még valaki este fél...

Szokott még valaki este fél 11-kor enni?

Figyelt kérdés
Mert a tesóm most csinál magának omletett, mert megkivánta. Dehát a fiúk mindig éhesek.

2016. dec. 13. 22:30
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Ezen mi olyan meglepő? :o

Én sem tudok éhesen aludni..

2016. dec. 14. 00:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Én még most eszek, éjjeli bagoly vagyok az izmoknak meg kell az anyag...
2016. dec. 14. 00:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Én igen,most is eszek spagettit :D

amúgy nem vagyok kövér ha azt hinnétek..60kg 175cm :P :D

2016. dec. 14. 01:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Én este 11kor már másfél - két órája alszom :)
2016. dec. 14. 08:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Te teszed a legjobban 14-es. Az alvás a legjobb dolgok közt van a világon.
2016. dec. 14. 08:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Aki 9kor fekszik le az nem ember....:D
2016. dec. 14. 10:38
 17/22 anonim válasza:

miért ne lenne ember? van aki nyolckor elmegy aludni. és hajnali háromkor kel mert megy melóba :P (nem én vagyok de ismerek ilyet)

attól nem fogsz fogyni hogy este nem eszel. nagy tévhitek ropkodnek e korul a fogyás korul. hiába nem eszel este 8 tól ha addig meg osszezabálsz mindent. sott még ha nem is mindent, de nagyon hízlalót (tomény zsír vagy szénhidrát) akkor ne várj az esti nyolc órától való koplalástól semmit.

2016. dec. 14. 11:24
 18/22 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsóval.
2016. dec. 14. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Múlt éjjel 2-kor ettem, de csak fehérjét, zsírt és zöldséget. Van néha ilyen.

Alapvetően nem jó nekem akkor enni, de ha szálkásítok, néha megborulnak a dolgok, egy pici deficit is elég ahhoz, hogy ne legyek jóllakott egész nap. Plusz most mézeseket sütök, még többet vannak előtérben az ételek, nem a nagy fegyelem a top prioritás minden este...

Az alvásban nem zavar, az éhség annál inkább.

Nagyritkán belefér, de azért majd leállok vele, meg kell szilárdítani a 23/1 időszakos böjtömet. Szokatlan még, hogy nem vacsorázom, hiába vagyok jóllakott.

Én lányként is mindig éhes voltam (kivéve reggel).

2016. dec. 14. 13:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül fogyási célok miatt nem eszik az ember este, de sokszor az is segíthet benne. Ez egyéni. Általános tippnek nem jó az X óra után nem evés, de adott esetben segíthet. Persze, nem önállóan, de ha a fogyás alapjául szolgáló kalóriadeficit elérésében segít... Sokunknak nagyon jó, ha az evési ablakot összébb húzzuk s hosszabb időre hagyjuk békén az inzulinszintünket.

De az éjfél utáni evés sem akadályozza a fogyást, ha az összbevitel rendben van s az adott ember szervezetébe máshogy sem avatkozik be (mit tudom én, de biztos van, akinek nem lenne jó)... S van, aki kizárólag késő este eszik. Ha ő jól tud aludni így, a szervezete jól elvan s eléri céljait, lelke rajta.

2016. dec. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!