Hogyan étkezzen az akinek sok a gyomorsava?
Szia!
Konkrétan mik a tüneteid? Voltál orvosnál?
Lehet tudnék segíteni, ha valóban gyomorsav a probléma, mert Én is ebben szenvedtem.
Írj bátran!
Voltam orvosnál. Pantacid tablettát szedek már 2 hete.
Állandó böfögés és puffadással jelentkezett. Pár falat zöldség, akár egy kis bögre víz, szóval minden amit megettem megböfögtetett. Nem egyszeri böfögés mint például egy szénsavas ital elfogyasztása után szokott lenni, hanem negyedórás folyamatos kis böfik. Has körfogatnál pedig plusz 10 cm még akkor is ha szép folyamatosan fogyok, de semmiképp nem híztam.
Zöld salátákat feltétlenül szükséges ennem, nem magas a vas a véremben. Nem szoktam rengeteget enni, többször eszem kis adagokat.
Nagyon rossz a gyomrom, és akkor próbálkozom enni valamit, amitől még rosszabb lesz.
Most már mindent nagyon megrágok, lassan megfontoltan eszem.
Ősszel ilyen tünetekkel mentem orvoshoz, akkor az epehólyag műtét előtt szedtem savlekötőt. Műtét után állandóan panaszkodtam a böfögésekre, de magyarázatként azt kaptam, hogy most kevés epe termelődik a szervezetemben, majd rendeződik. Karácsony után el is múltak a tüneteim, de most kiújultak.
Köszönöm a segítséget!
Szia Hozzászóló!
Írtam privátot, mert nekem nagy szükségem volna a tanácsodra.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!