Mit csináljak? Vannak bevált dolgaitok?
"heti egyszer volt egy olyan nap amin egy étkezés olyan volt amit én szerettem volna enni"
Látod ez lehet a baj. Én kizárólag olyan ételekkel fogytam és fogyok, amiket szerettem s szeretek enni. Van, aki képes máshogyan, s van, aki önsanyargatásnak éli meg a fogyást s nem tuti s nem meglepő, hogy nem bírja tartani.
Néha lehet pluszban lazítani, de azért az alap étrendnek is kellemesnek kellene lennie, legalább azoknak, akik kicsit is hedonisták.
Hogyan próbáltál fogyni? Nem ettél túl keveset vagy egyoldalúan? Van, akinek nem való a drasztikus váltás vagy akár a kevés kalória, erre van a fokozatosság és a több mozgás...
Azt látom, hogy lelkileg téged zavar ez a súly, de az étrendedről s arról, hogy mik a táplálkozásbeli fixpontjaid, amiket nem adsz fel, nem tudok semmit. Így nehéz.
Én magam éledmódváltással fogytam sokat, szénhidrátcsökkentéssel, mert nekem az nagyon kellett hozzá. De amúgyis kizártam bizonyos ételcsoportokat s bevált a dolog.
Neked még viszonylag könnyen kéne fogynod ennyi feleslegből (hacsak nincs valami komoly fizikai bajod), persze ez nem ilyen egyszerű, vannak nehéz esetek, én is az vagyok, megfelelő módszerre volt szükség, s az sem vitt el akármeddig. Több feleslegem volt, mint neked lehet, lelki problémáim speciel nem, nem vagyok az a fajta, akit a súlya izgat, hacsak nem extrém durva. A bűntudat is nagyon rossz lehet :( Egy jó étrend s egy kemény elhatározás sokra képes. Életmódot válts, ne kemény fogyókúrákba kezdj, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!