Nem merek enni! Segítene valaki?
Szóval az a helyzet,hogy mostanába elég sokat gondolok a félrenyelésre,és ebből kifolyólag nem merek enni,mert amikor eszem arra gondolok hogy na mikor megy félre a falat..
és olyan rosz igy,pedig ilyenek eddig nem jutottak eszembe,de suliba nemrég tanultuk,azóta folyamatosan ezen rágódom.
És szted én hogyan érzem magam ? 2 embert is ismertem életemben, aki igy halt meg....De tudod, van egy jó válaszom számodra, ami 1ébként egy jól ismert tipp is:
Jól megkell rágni az ételt ! Legalább 20x , igy kizárt, hogy darabokat nyelj le, inkább egy pépes jellegű falatka megy le a nyelőcsöveden, ami kizárt, hogy rossz irányba menjen :-)
Jó étvágyat
néha nekem is ilyen jár a fejembe,sőt néha megakad a kaja akkor pánikszerüen ugrok fel az asztaltól hogy na itt a vég,de aztán lassan lecsúszik hálisten...
én is hallottam olyant hogy megfulladtak a kajától,hülyeséget irkál aki ezért beszólogat, nemrég egy kissrác fulladt meg itt nálunk egy helyi gyorsétterembe, edzésre sietett és gyors beugrott a haverral 1 virslire,az volt az utlolsó kajája :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!