Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon felek. Mit tegyek?

Nagyon felek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most jelen pillanatban kb 47.5 vagyok 163 cmhez. De meg mindig nem vagyok megeledve magammal. Eddigi legalacsonyabb sulyom az 46kg volt . Kicsit kevesebb mint 1 eve kezdodott hogy elkezdtem felfigyelni az alakomra. Akkoriban 52 kg voltam es nem tetszettem magamnak. Egyre kevesebbet kezdtem enni es vegul ott tartottam hogy egy nap 2 almat ettem. Viszont utana valamilyen szinten eszhez tertem es elkezdtem ujra normalisan enni. Viszont most ev elejetol eldonottem hogy ujra lefogyok. Akkori celom 48kg volt. Viszonylag rendesen ettem de nagyon elkezdtem felni hogy visszahizhatok akar csak 3dekat is. Azota mindennap szamolom hany kcalt eszem. Altalaba nem megyek 1000fole csak 1 heten 1szer ha kell. Nagyon elegem van ebbol de a mostani celomat a 46.5ot szeretnem elerni meg teliszunet elott. Folyton az evesen jar az eszem. Nagyon bant a dolog es korholom is magam miatta hogy nem eszem rendesen de nem megy:(

Tudnatok tanacsokat adni hogy, hogy gyogyuljak ki ebbol?

2016. nov. 25. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez sajnos már anorexia a javából. Mindenképp keress fel egy pszichológust, pszichiátert mielőbb, mert egyedül nem fog menni a gyógyulás, mivel már olyan mértékű testképzavarod van.

Ne szégyellj segítséget kérni, sajnos a mai kor igen gyakori betegsége ez.

Az életedbe is kerülhet, ha nem kapsz időben segítséget!!!

2016. nov. 25. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Anorexiás vagy, keress fel egy JÓ pszichológust, és kajaszakértőt, mert ebbe belehalsz.
2016. nov. 26. 17:22
 3/3 kadarkevin válasza:
Keresd fel ezzel Herda Istvánt facebookon lehet hogy ő majd tud segíteni de ne említsd meg neki hogy én küldtelek.
2016. nov. 27. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!