Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek hany kilora kene...

Szerintetek hany kilora kene visszhiznom? 15/l

Figyelt kérdés
168 cm vagyok es anorexia miatt 44-re fogytam. Nem tudom, hogy mennyi lenne a normalis sulyom, amin nem vagyok hajas. Meg valamit sportolni is kene, mert ha csak eszem, akkor csak zsir jön fel ram, nem?

2016. nov. 18. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyógyulás szempontjából a legjobb, ha légkalapáccsal széttöröd a mérleged (najó, elég ha kiveszed az elemeket, vagy elajándékozod, vagy kidobod), felhagysz a kalóriaszámolással, a napi 20X-i test csekkolással, kidobod a kisméretű cuccaid és minimum 36-osakat veszel (ez nagyon szupportív! ) És elkezdesz enni napi 4X legalább

Mondjuk:

reggeli: 1 pohár tej/kakaó/tejeskávé

50g zabkása tejjel, és/vagy banánnal, egyéb gyümivel, fahéjjal vagy mézel

vagy, tükörtojás zöldségekkel és pirítóssal

vagy egy tál aszalt gyümis vagy magvas műzli,

vagy akár melegszendvics (vannak zsírszegény vajkrémek, sajtok és a sonkától ne félj az kb csak fehérje és fehérjeraktárunk nincsen)

de ha elég bátor vagy, akkor péksüti +gyümi (teljesen normális, a korod beliek, sőt idősebbek is lazán esznek ilyesmit. Miért pont neked nem lenne szabad? ;) )

Tízórai: alma/banán/joghurt/keksz+kávé (ha kávézol)/túrórudi, de a bátrak ilyenkor esznek csokit (némelyikük egész táblával (!) nem mondom, hogy ez okés, de szabadok rá és nem stresszelnek. Neked miért kellene akkor stresszelned egy darabka banánból, ami jó formán csak szénhidrát és vitaminok-ásványi anyagok, és suliba nagyon nagyon jó, növeli a teljesítőképességed és én nagyon nagyon szeretem :D )

ebéd: kis zöldségleves, az 100kalória sincs, nem kell tőle félni, aztán a második lehet csirkemell zöldségágyon, kis rizzsel, vagy tofu, ha vegetáriánus vagy, de a tészta sem egy főgonosz. Nagyon finom és ha nem 3X tányérral eszik az ember, akkor nem kell félnie, hogy lehízik. A lecsótól nem lehet meghízni, ha csak nem jó kolbászosan eszed. De pl 400gramm cukkinis lecsó 100 kalória, ami konkrétan fogyókúrás.. Ahhoz mindneképp kell enned mást is, legalább tojásosan.

uzsi: egy pohár teljes tej vagy joghurt vagy pisztácia/mandula/kesudió, itt is lehet gyümölcs, de egy kindertejszeletbe se halt még bele senki :)

Vacsi: ehetsz azt, ami az ebéd volt, ehetsz tejberizst, tejbegrízt, enyhébb napokon halat kis rizzsel vagy krumplival (a krumpli törten, vagy sózva nagyon is egészséges, a poliszacharidók nagyon hasznosak, hidd el, ezt tanulom.) Gyümit este annyira nem érdemes enni, max kis zöldséget, de inkább könnyebben emészthető ételeket javaslok.

És ha a barátaiddal vagy, nyugodtan nyomj be egy fagyit te is, merthidd el milliószor jobb benne lenni ezekben, mint kimaradni és eltávolodni azoktól, akiket amúgy szeretsz.

A világ szebb, ha felhagysz azzal, hogy megpróbálj olyan embereknek megfelelni, akiket még csak nem is ismersz/nem is szeretsz. És ez a te életed, az egészséged a te kezedben van. A jövőd és a boldogságod is. Miért pazarolnád olyasvalamire, ami tönkre tesz?

Sok sikert!

2016. nov. 24. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
banán miatt*
2016. nov. 24. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:
The Wall of text
2016. nov. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!