Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek hany kilora kene...

Szerintetek hany kilora kene visszhiznom? 15/l

Figyelt kérdés
168 cm vagyok es anorexia miatt 44-re fogytam. Nem tudom, hogy mennyi lenne a normalis sulyom, amin nem vagyok hajas. Meg valamit sportolni is kene, mert ha csak eszem, akkor csak zsir jön fel ram, nem?

2016. nov. 18. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

50-re biztos, de ez attól is függ, milyen a csontozatod. Ha vastagok, erősek, eleve többet nyomnak a csontjaid, akkor 55-60 kiló is normális lehet nálad. Ha vékony csontú vagy, akkor 50-55.

De az lenne az ideális, ha nem a mérleget figyelnéd, hanem azt, hogy mikor érzed jól magad. Figyelj a tested jelzéseire. Ez persze csak akkor fog menni, ha az anorexiát okozó pszichés, lelki okokat már sikerült megoldanod. Élvezd az evést, de egészséges ételeket egyél. Kerüld a finomított cukrot, a csak finomlisztből sütött péksütit, az adalékokat, tartósítószereket, vegyi anyagokat... Így biztosan nem fogsz túlhízni.

2016. nov. 18. 12:02
 2/13 anonim ***** válasza:
55-60 mindenképp.
2016. nov. 18. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha már nincs testképzavarod, látod, amúgy pedig mérj néha testzsírszázalékot...

Jól látod, edzeni is kéne, mert hájból azért nem kell olyan sok, lányoknak sem. Gondolom, az anorexia az izmot is vitte, ezért neked bizonyára kevesebb van, mint egy normál lánynak hasonló aktivitással.

Nem tudhatom, mennyivel néznél ki jól, ez nemcsak a számokon múlik, de hogy most kevés vagy, az biztos. Annyira viszont nem vagy kevés, hogy feltétlenül kelljen rád zsír. Én tömegelnék a helyedben :)

2016. nov. 18. 17:18
 4/13 anonim ***** válasza:
7%

47-re, de szerintem így is baromi jó alakod lehet ;) Nem kell zsírdisznónak lenned, csak mert azt mondják.

15/L Szintén 168 cm és 54 kg

2016. nov. 18. 18:54
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó! Az orvosilag normál tartomány közepére tájolt érték miért lenne zsírdisznó?

Úgy imádom, mikor a 15 évese fél-anorexiások elkezdik írogatni az okosságaikat arról, mi lenne az egészséges súly.....egyszerűen röhögnie kell az embernek...

2016. nov. 18. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Ó, ha fiú lenne, akkor 70 kiló alatt meg nem állna sokak szemében... Pedig a fiúk sem hű, de izmosak alapból...

Vannak itt különféle fixen megmondók, igen.

Akiknek mit számít, izom vagy háj, testalkat vagy bármi. Kilók, azok a fontosak adott magassághoz.

2016. nov. 18. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
En is ennyi voltam anorexiaval,ugyanilyen merettel.51-52 kilóval is vékony vagyok,annyira minimum kellene
2016. nov. 19. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
58-ra 11-et kell el venni a magasságodból.
2016. nov. 21. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó ez hülyeség. Valami kénes ízű, zavaros lőre mellé elmegy a játékos, de amúgy minden racionális alapot nélkülöz az "elméleted"
2016. nov. 23. 18:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, valaki irt egy tartományt:55-60. Ez a tartomány egészséges,de a korodat is figyelembe véve inkább 55, mint 60
2016. nov. 23. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!