Refluxos vagyok? Ezek lehetnek a tünetei?
Sziasztok!
Az alábbi tüneteim vannak: reggel korán néha,ahogy böfögök,akkor érzem,ahogy a böfögéssel jön fel egy kis sav is,ettől ég a nyelőcsövem és az egész szám is. A gyomrom égni nem szokott,de díszkomfort érzésem olykor-olykor van. Émelygek sokszor, nem kívánok semmit,undorom van. Sokszor van hányingerem is. A főtételeknél néha megy a hasam,de ez csak a főtt ételeknél jellemző.Fogytam is,mert nem mertem enni,hátha hányok is.
1 hónapig szedtem savlekötőt orvosi javaslatra. Akkor jó étvágyam volt ismét, hányinger nagyon ritkán jelentkezett és a hasmenés is megszűnt,max 1-2x volt bizonyos ételektől. A gyomrom amúgy kiskorom óta érzékeny. Főtt ételek után korábban is ment a hasam néha. Egyik nap megy tőle, a másik nap nem. A hányinger akkor van,ha nem eszek semmit,akkor émelygek. Ha meg eszek akkor utána 2 órával is előjön sok esetben a hányinger. Ha ideges vagyok (stresszelek sokat mindenen,most főleg ezeken,hogy így vagyok mindig..akkor is állandóan böfögök)
Helicobacter vizsgálatom negatív lett,röntgenen,uh-n, vérvételen még nem voltam.
Esetleg,aki refluxos vagy hasonlóan van. Tanácsot szeretnék kérni :(
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!