Ezek betegesen vékony nők? (Több lent)
Figyelt kérdés
Ugye azt mindenki látja, hogy nem bálnákról van szó. Én egy kicsit husosabb vagyok náluk, nem vagyok kövér, csak van mit fogni a combomon és a hasamon. Ha lefogynék olyan vékonyra, mint ezek a lányok, az még egészséges lenne, tehát nincs semmi abban, hogy ilyen vékonyak? Vagy ez egészségtelen? Telefonról nem tudok linket küldeni, de ha beírjátok a google-ba, hogy victoria's secret the perfect body, akkor ott lesz egy képen pár nagyon jó alakú lány.2016. nov. 5. 09:59
11/12 anonim válasza:
Fordítva ülsz a lovon. Te vagy a Királylány, neki kell hegyeken átkelnie, sárkányokat legyőznie érted.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen...így kéne lennie, de nagyon kéne nekem, és eléggé elérhetetlen férfi, de jól látod a helyzetet.
2016. nov. 7. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!