Penészes kenyeret ettem! Lehet bajom?
Nekem tegnap ejjel 3 ilyen tejszelet szerü sutibol ketton volt kicsi, de az ize furi volt. Mivel elotte rágóztam, nem tunt fel a sötétben. Eddig enyhe gyomorrontas rossz iz volt a szajban. Semmi extra. Remelem igy marad
Valami tipp? C vitsmin, viz mellett?
Üdv minden penészkenyér alvajáró túlélőnek
Örülök, h nem fostátok át magatokat a túlvilágra és továbbra is fizethetjük örömmel az életbiztosításunkat😀
Jelentem alásan , mi kedves lányommal ifjú 4 éves lény, penészes melegszendvicset ettünk😀
Mi megsütöttük a penészt, ajánlom minden kedves eddig penészt nemevő ismeretlen gyakorilérdések lakónak.😀
Én is most ettem 2,5 szelet penészes kenyeret🙋🏻♀️
Azt hittem, az uborkának van rajta ilyen fura dohos föld íze, de utána észrevettem az utolsó előtti falatnál, hogy szőrös a kenyér héja🫠
Remélem megmaradok, mert holnap délelőtt vendégeket várok és még sütni is akarok nekik reggel😄
Meg-meg😄
Mondanám, hogy biztos attól ment a hasam, de az 1 éves gyerekemen 2 nappal utána kijött a fosós-hányós vírus. Úgyhogy inkább azt kaptam meg én is tőle valószínűleg, mert ő nem evett a kenyérből😄
Eddig ez a legjobb gyakoris kérdezz-felelek, amivel eddig találkoztam! Eddig kicsit aggódtam, mert én is két szelet kenyér után vettem észre, hogy az utolsó falat héjnál ott figyel a zöld penész... Gondoltam, rákeresek a gyógymódra, és ha nincs sok hátra, elbúcsúzom a gyerekeimtől. A páromtól csak azért nem, mert ő is evett a kenyérből, így együtt szállhatunk a sírba. 😅
De most olvasva a soraitokat, nemcsak megnyugodtam kicsit, hanem átjár az a szeretetteljes érzés, hogy egy közösséghez tartozom! Mintha egy beavatási szertartáson vettem volna részt. 😆 Köszönöm nektek, hogy aggódásomat egy igazi közösségi élménnyé varázsoltátok! Ez akkor is így lesz, ha reggel esetleg gyorsabban kell szaladnom a wc-re. 😁
#37: van még jó oldala is a gyakorinak 😁
Na és persze nem lesz semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!