Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Penészes kenyeret ettem!...

Penészes kenyeret ettem! Lehet bajom?

Figyelt kérdés
Megettem 3 kis szelet kenyeret, és utána vettem észre, hogy a zacskóban lévőn penész van. Még alig látszik, szóval nem nagy felület, de a penész az penész. Mit tegyek?! Nagyon félek!

2016. nov. 1. 14:59
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
Semmi bajom nem lett hála isten:)
febr. 25. 16:29
 32/40 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap ejjel 3 ilyen tejszelet szerü sutibol ketton volt kicsi, de az ize furi volt. Mivel elotte rágóztam, nem tunt fel a sötétben. Eddig enyhe gyomorrontas rossz iz volt a szajban. Semmi extra. Remelem igy marad

Valami tipp? C vitsmin, viz mellett?

márc. 2. 16:58
 33/40 Ágibaby844 válasza:
100%

Üdv minden penészkenyér alvajáró túlélőnek

Örülök, h nem fostátok át magatokat a túlvilágra és továbbra is fizethetjük örömmel az életbiztosításunkat😀

Jelentem alásan , mi kedves lányommal ifjú 4 éves lény, penészes melegszendvicset ettünk😀

Mi megsütöttük a penészt, ajánlom minden kedves eddig penészt nemevő ismeretlen gyakorilérdések lakónak.😀

máj. 28. 17:30
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is most ettem 2,5 szelet penészes kenyeret🙋🏻‍♀️

Azt hittem, az uborkának van rajta ilyen fura dohos föld íze, de utána észrevettem az utolsó előtti falatnál, hogy szőrös a kenyér héja🫠

Remélem megmaradok, mert holnap délelőtt vendégeket várok és még sütni is akarok nekik reggel😄

jún. 6. 23:35
 35/40 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló megvagy?😃
júl. 27. 09:31
 36/40 anonim ***** válasza:

Meg-meg😄

Mondanám, hogy biztos attól ment a hasam, de az 1 éves gyerekemen 2 nappal utána kijött a fosós-hányós vírus. Úgyhogy inkább azt kaptam meg én is tőle valószínűleg, mert ő nem evett a kenyérből😄

júl. 27. 22:37
 37/40 anonim válasza:
100%

Eddig ez a legjobb gyakoris kérdezz-felelek, amivel eddig találkoztam! Eddig kicsit aggódtam, mert én is két szelet kenyér után vettem észre, hogy az utolsó falat héjnál ott figyel a zöld penész... Gondoltam, rákeresek a gyógymódra, és ha nincs sok hátra, elbúcsúzom a gyerekeimtől. A páromtól csak azért nem, mert ő is evett a kenyérből, így együtt szállhatunk a sírba. 😅

De most olvasva a soraitokat, nemcsak megnyugodtam kicsit, hanem átjár az a szeretetteljes érzés, hogy egy közösséghez tartozom! Mintha egy beavatási szertartáson vettem volna részt. 😆 Köszönöm nektek, hogy aggódásomat egy igazi közösségi élménnyé varázsoltátok! Ez akkor is így lesz, ha reggel esetleg gyorsabban kell szaladnom a wc-re. 😁

szept. 6. 20:06
 38/40 anonim ***** válasza:

#37: van még jó oldala is a gyakorinak 😁

Na és persze nem lesz semmi baj

szept. 7. 00:31
 39/40 Hammer2 válasza:
Úgy látom megszaporodott a penész evők száma, Én is köztük vagyok jelentem. Most már csak az okát kéne kideríteni miért is van ez. Talán a silány minőség mint minden téren a mai világban.
okt. 30. 12:25
 40/40 anonim ***** válasza:
Nyáron a kenyér sem magyin bírta
nov. 7. 05:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!