Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék de nem megy....

Hízni szeretnék de nem megy. Valaki segít? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval 14 éves vagyok és 45kg. Ez szerintem kevés, az osztályból mindenki 50kg körüli. Többször is próbáltam már felszedni pár kilót de nem sikerült. :D Leírok egy kis részletet: Eszek ha szomorú vagyok, eszek ha unatkozok, eszek ha ideges vagyok, eszek zöldséget, gyümölcsöt, édességet, rendes kaját, süteményeket, gyorskaját és mégsem hízok egy kilót sem. :S bármit eszek és bármennyit,semmi változás. Végülis annak örülök hogy nem kell amiatt aggódnom hogy milyen kövér vagyok de sovány sem szeretnék lenni. Szóval valami praktika, tanács? :D
2016. okt. 30. 21:08
 1/6 RigBy válasza:

Kezdj testépiteni csak nehany fekvo gugolas napi fel ora eleg emellé egyel sok feherjet(hal hus )es szenhidratot(teszta debinkabb hajdina) nehany het alatt hajdinán elve 1 dagadt diszno leszel :)

De komolyan sportolj

Bocsi a helytelen írásért

2016. okt. 30. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:

És rendszeresen eszel? Úgy értem, hogy van rendszer, vagy gyakran kihagyod a reggelit, amit később úgy gondolsz, hogy bepótoltál ebédnél...

Én mindig is vézna voltam, de a reggelit pl. állandóan kihagytam. Egyszer nekiálltam hízókúrázni odafigyelve a rendszeres étkezésre és pikk-pakk felhíztam 4-5 kg-ot, de pikk-pakk le is adtam, ahogy újra kimaradtak a reggelik. A terhességem alatt 18 kg-ot híztam, akkor voltam 68 kg, szülés után sokáig imádtam magam, 55-60 kg-osan, feszült a combomon a ruha, végre felvehettem szexibb felsőket is...De 1 év alatt szinte minden plusz kg lement rólam, de ennek is az oka az volt, hogy gyerkőc mellett nem mindig tudtam megoldani a rendszeres étkezést. Persze hormonális oka is lehetett. Az biztos, hogy terhesen soha nem hagytam ki a reggelit, különben iszonyatos hányásrohamok törtek rám. Nem voltam kívánós speciális kajákra, de ennem kellett, hogy ne törjön rám a hányinger. Szóval a rosszullét elkerülése miatt ennem kellett. Szoptatás alatt is sokat kellett volna ennem, de ott már nem ment, mert nem voltam rosszul ha kihagytam a reggelit. Szerintem ezért fogytam és nem a hormonok miatt, de azért a hormonok is érdekesek. Kutyámat pl. semmivel nem tudtam lefogyasztani, aztán nagy nehezen kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködéses, mióta kapja a hormonpótlást, minden erőltetés nélkül leadott jópár kg-ot. És semmivel sem kap kevesebb kaját, mint előtte és nem is mozog többet. Csak a hormonpótlás okozza.

2016. okt. 30. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj emiatt..

Én 14-15 évesen nőttem egy nagyot, 184 centimhez 50 kg voltam, csupa csont és bőr, a tanárok és az iskolatársak aggódva kérdezték hogy kapok-e otthon rendesen enni. Egyszerűen ebben a korban nyúltam nagyot. 16-17 éves koromra ugyan ilyen magas voltam, de felszedtem 20 kg-t, normál testalkatú lettem.

Semmiképp ne egyél többet mint amit kívánsz, ne tömj le hányásig csokit meg cukrot. Egyél amit jónak látsz, majd kialakul a testalkatod, ez a 14 ez a kor.

2016. okt. 30. 23:03
 4/6 anonim válasza:

Szia velem is ez a probléma 14 évesen 46 kg vagyok. Én is rendszeresen eszek,.mindenféle ételt,mégsem tudok hízni.

Voltunk már orvosnál is,és azt mondta hogy semmi bajom nincs, simán ilyen a testalkatom. Jönni fog egy változás a testemben, mikor felhízhatok akár 10kg-ot is.

Úgyhogy nyugi, nem vagy egyedül :-)

2016. okt. 31. 07:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. okt. 31. 09:28
 6/6 anonim válasza:
Egyél olyan ételeket amikben sok szénhidrát van és sportolj hozzá.
2016. okt. 31. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!