Tarka nyuszi kérdése:
Valaki tud segiteni azzal kapcsolatban, hogy milyen ételeket vigyek az iskolába?
Figyelt kérdés
Valaki tudna segiteni abba hogy mit vigyek suliba reggelire illetve ebédre ugy hogy az egészséges, diétás legyen? 14 éves 158cm 65kg lány2016. okt. 17. 21:01
1/2 anonim válasza:
Natúr yoghurtot szerintem.
Pár szem gyümölcsöt is tehetsz bele.Pl:áfonyát vagy málnát.
2/2 anonim válasza:
Akármit, amit máskor eszel, nem tudom, a te diétádba mi fér. Én tojást, olajos magvakat, zöldséget vinnék, de az én vagyok. Kizárólag nagy mennyiségű fehérje és zsír bevitelével lakom jól, nyilván ezeket vinném. Nekem ezek roppant diétásak is, ezekkel fogytam 21 kilót, de sokféle diéta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!