Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mivel lehetne felnőtt ember...

Mivel lehetne felnőtt ember székletét lágyítani?

Figyelt kérdés
A férjemnek elég gyakran szenvedést okoznak a reggeli munkálatok, és valami olyasmire lenne szükség, ami csak meglágyítja, megkönnyíti a dolgot, nem pedig teljesen kipucolja, mint az átlag hashajtók. És valami olyan kellene, aminek nincs rossz íze.

2016. szept. 27. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó erre a Laevolac szirup, amit naponta lehet szedni. Nem okoz hozzászokást és nincs erős hashajtó hatása.
2016. szept. 27. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyen érett szőlőt minden nap, most van az ideje, és reggelre meghozza a kívánt hatást.
2016. szept. 27. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyen

-sok csípőset,az is segít(csípős paprika pl)

-Savanyú káposzta

-Aszalt sárgabarack rá sok vizet inni

-Minden reggel éhgyomorra egy pohár ecetes/szódabikarbónás meleg vizet igyon

-Hunyadi János gyógyvizet is kiprobalhatja

2016. szept. 27. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Előtte vagy utána ? :)

Amúgy így jár, aki erőlteti reggelente, ha kell, ha nem. Én akkor megyek, ha kell, nem pedig, ha üt az óra és így mindig könnyen jön.

2016. szept. 27. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.Értem,miért felnőttet irsz,a gyereknek más okoz lágy székletet!??
2016. szept. 30. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Igyon este kefirt
2016. szept. 30. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugye mondják, hogy a teljes kiőrlésű kenyér mennyivel egészségesebb, mint a fehér. Hát szerintem általában tökmindegy, de ha valamire, erre talán jó lehet. Meg úgy általában a rostos ételek.

Egyébként reggel egyből én sem tudok elmenni wc-re. Az a módszerem, hogy reggel keléskor megiszok egy nagy pohár vizet (vagy amennyit bírok), aztán mielőbb eszek, és ha gyorsan szeretném elérni a hatást, akkor még kávét is iszom (tejeskávét, mert úgy szeretem + az gyorsabban kihűl, de rendes kávé is jó lehet).

2016. szept. 30. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!