Mitől lehet székrekedésem?
Figyelt kérdés
Lehet a fogyúkúrától? Kalóriaszegény, de sok gyümölcsöt eszek, sok vizet iszok.2016. szept. 21. 12:23
1/14 anonim válasza:
Lehet attól is , hogy most a megszokotthoz képest máshogy étkezel...
Nekem a kávé vagy az aszalt gyümölcsök(főleg a füge) szokott ilyenkor segíteni.
2/14 A kérdező kommentje:
Kávétól nekem is megindul, de attól még kemény és nehezen jön ki. És sajnos mindkettő hátráltatja a fogyást.
2016. szept. 21. 14:05
3/14 anonim válasza:
Meleg ételt eszel? Vagy csak most hideget/gyümölcsöt stb? Az is lehet az oka!
4/14 anonim válasza:
(Mármint, ha nem eszel meleget)
5/14 A kérdező kommentje:
Ebédre meleget eszek, többnyire csirkét, halat.
2016. szept. 21. 14:41
6/14 A kérdező kommentje:
Amúgy a doki felírt paraffinolajat, de ez tüneti kezelés, a kiváltó okot szeretném megszüntetni.
2016. szept. 21. 14:43
7/14 anonim válasza:
Nekem főleg a tejtermékek okoztak ilyet, most, hogy nem eszem semmilyen tejterméket, már rendben van a dolog. A kisfiamnál ugyanezt vettem észre. Van, akinél viszont a finomított liszt elhagyása segít.
8/14 anonim válasza:
Ez így, hogy sok gyümölcs, nem mond semmit, szubjektív megfogalmazás. Elsősorban a szilva jó hatású, de a főtt cékla és a savanyúkáposzta. Az erjesztéssel készült tejtermékek (joghurt, kefir, aludttej) szintén) a tejsav baktériumok miatt.
9/14 anonim válasza:
Igen, valszeg a fogyókúrától van, hirtelen megvontad a szervezetedtől a megszokott mennyiségű tápanyagot, ezért védekezésképpen úgy reagál hogy tovább tartja a belekben a salakanyagot, hogy minél több vitamint, ásványi anyagot ki tudjon még szívni belőle. A nem elegendő folyadékfogyasztás és mozgásszegény életmód miatt is lehet. Sok víz és kis mozgás segíthet. Csinálj guggolásokat, felüléseket, lábemelést, futás is jo.
10/14 A kérdező kommentje:
Heti 3-szor végzek aerob edzést és 1-szer súlyzózást, annak elégnek kéne lennie, nem?
2016. szept. 23. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!