Székrekedésem van! Mi tehetek, hogy megszűnjön?
Figyelt kérdés
Mindez szombaton kezdődött. Már érzem, hogy "tele vagyok" jó lenne megszabadulni tőle. Kipróbáltam házi praktikákat, ettem pár evőkanál étolajat, marékkal eszem a lenmagot, folyamatosan iszok folyadékot, mozogni is voltam, most várom a hatást, de semmi! Mit tegyek?2015. márc. 30. 16:12
1/10 anonim válasza:
Glicerines végbélkúp a gyógyszertárból.
2/10 anonim válasza:
Narancs vagy alma evése citrom facsart leve vízzel hasznos , semmilyen hashajtó vagy olaj nem tesz jót .
3/10 anonim válasza:
A kúp marhaság , a gyomra van tele nem a végbele . Ez nem hasznos tipp .
4/10 A kérdező kommentje:
Szeretném minél természetesebb módon megoldani, kúp csak végső esetben, köszönöm
2015. márc. 30. 16:19
5/10 A kérdező kommentje:
Egész pontosan a vastagbelem van tele :)
2015. márc. 30. 16:21
6/10 anonim válasza:
Ha ez a teltségérzés már szombat óta van, akkor az is elképzelhető, hogy valami lelassult emésztőszervi mozgással párosuló gyomor-bél hurutról van szó. A kúp is megoldás lehet, de kapató hashajtó teakeverék is. Ezek azért jobbak az étolajnál meg lenmagnál, mivel nincs vele extra tápanyagbevitel.
7/10 anonim válasza:
Igyál sok folyadákot, egyél valamilyen zöldséges levest, vagy főzeléket, nekem az másnap reggelre segíteni szokott, este egy natur joghurtot és most uzsira egyél gyümölcsöt, almát, narancsot.
8/10 anonim válasza:
A kúp megindítja a folyamatot ott, ahova a szájon át bevett dolgok nem jutnak el. Csak ingert ad, erőlködés nélkül átsegít a nehezén. Nekem bevált. Utána helyes étrend.
9/10 anonim válasza:
Folyadék, hasmasszázs, sport. De ha érzed hogy kemény a széklet tegyél fel glicerines kúpot, nehogy végbélrepedésed legyen.
10/10 anonim válasza:
Első hozzåszóló jó tanåcsot adott. Szombat óta az ètel nem a gyomorba hanem a vastagbėlbe, vėgbėlbe van / akadt el. Kùp megkönnyítí a tåvozåst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!