Lehetseges hogy a laktozmentes dolgokat nem birom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy elegge leálltam a tejtermékek fogyasztasarol és inkább növényi fejeket fogyasztok, viszont egyszer kétszer azért persze becsuszik a tej. Nem volt semmi problemam tehát nem ezért hagytam fel vele. Néha viszont inkább laktozmentes tejet kértem pl mondjuk a kaveba és azt vettem észre hogy az valahogy nem volt jó, felfujt meg égett a hasam. Lehetseges hogy valaki a laktozmentes dolgokat nem birja? Mert ilyenről meg nem hallottam.2016. szept. 12. 06:52
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki a 0W-30-ast! Az hidegben is lágyabb :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem jó az akku töltése, de meglehet, hogy a vezérlésben van a hiba.
4/5 anonim válasza:
Nekem a sima tejtol vesegyulladasom van, a laktozmentestol meg hanyok. (Nem a laktozzal van bajom, hanem a tejfeherjevel)
5/5 anonim válasza:
Lehet, ha a tejfehérjére is érzékeny vagy. Azért a növényi tejekkel is légy óvatos, a legtöbb tele van adalékanyagokkal, egészségesnek nem mondanám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!