Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van pocakom és nem...

Miért van pocakom és nem lötyögő hájam?

Figyelt kérdés
Alapjáratban vékony vagyok és reggelente lapos a hasam,illetve ha nagyon keveset eszem.156cm/43-45 kg.inkább többször eszek kevesebbet mint egyszerre sokat.De nem értem ha felszedek 1-2 kg.vagy pl gyerek korom óta inkább pocakom lesz,mint hájam.Szóval másoknak olyan kibuggyanó, hájas, úszógumis hája van,de nekem pocakom.Összefogni is csak akkor tudom ha ülök v.lehajolok.Ez most miért van?Az emésztésem nem a legjobb, inkább bogyók és elég nehezen jön az is.Igaz sok édességet eszek,de kevés zsírosat és többnyire graham kenyeret eszek.Húst max heti 1-2 alkalom,felvágottat egyáltalán nem csak színtiszta csirke vagy marha.Szóval miért van pocakom,Ez most jobb vagy rosszabb, mint ha "hájam" lenne....?
2010. ápr. 22. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyrészt rossz az emésztésed,ezt írtad is.Egyél több rostosat.Másrészt hasizmot kellene erősíteni szeirntem
2010. ápr. 22. 18:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha állok ,reggelente és ha nem eszek sokat akkor lapos a hasam és van hasizmom, bár többnyire csak reggel látszik,de ha befeszítem elég kemény.Minden nap eszek graham kenyeret, abban elvileg sok rost van,vagy tévedek?Szoktam ilyen jó reggelt dolgokat is enni.Igaz zöldséget és gyümit keveset,de napi 1
2010. ápr. 22. 18:09
 3/10 anonim válasza:
szerintem felpuffadsz "belülről",ami nem háj.
2010. ápr. 22. 18:10
 4/10 A kérdező kommentje:
bocsi..szóval napi 1 valami gyümi vagy zöldség szokott lenni+ásványvizet iszok
2010. ápr. 22. 18:10
 5/10 A kérdező kommentje:
De ha felpuffadok akkor az a gyomorból indul vagy nem?Azt szoktam érezni ha felfújódok.
2010. ápr. 22. 18:12
 6/10 anonim válasza:
Megtelik a gyomrod,azaz tele lesz
2010. ápr. 22. 18:20
 7/10 anonim válasza:
nem ezsel sok karfiolt, karalábét, kelkáposztát, burgonyát? ezek nagyon puffasztóak.
2010. ápr. 22. 18:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem, max heti 1-2 krumpli,de ritka.Nem hiszem h. felfújódás lenne,mert az a gyomortól kezdődik, ez meg a hasamnál van a ködök és az ágyék között.a gyomrom lapos,de tudom mikor vagyok felfújódva,akkor többnyire fájni is szokott.Amúgy nálam tök mindegy mit eszek mert van h.egyszer felfúj van amikor nem fúj fel ugyan az a kaja.Van h.még a gyümölcslétől is fáj a gyomrom,de van h.nem történik semmi.Ilyenkor milyen dokihoz kéne fordulni, h.megizsgáljon?
2010. ápr. 22. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
az alhasad fújódik fel. ez a belek nemjó állapotát jelzi. lehet pl IBS-ed, ott pont az alhas szokott felfújódni, és székrekedés v hasmenés jelzi. gyógyszer persze nincsen rá:S csak teljes életmódváltás. ezis vmi olyan "betegség" mint ez a candida a bélban
2010. ápr. 22. 23:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Hát az emésztésem nem az igazi.
2010. ápr. 23. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!