Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek van olyan aki...

Szerintetek van olyan aki egyszerűen Cola függővé vállik? Vagy Meki? ez lehet egy betegség?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm s napi 3-4üveg Colát iszik és heti 3-4szer jár mekibe , nagyonféltjük őt és nem tudjuk , hogy ez vajon lehet e egy betegség és mit lehet ezzel csinálni mert már legalább 3-4éve ezt csinálja...
2010. ápr. 22. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy Mcfosat menüt kérjen legközelebb, mert 20 éves korára akkora lesz, hogy a platós Ifa megsüllyed vele a homokban.
2010. ápr. 22. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm hűga is elég hosszú ideig mondhatni csak kólát ivott. Nagyon beteg lett a mája és elég hosszú időbe telt, mire rendbe hozták az orvosok úgy, ahogy: egész életében oda kell majd figyelnie, hogy mit eszik, iszik.
2010. ápr. 22. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
pont ide való, tegnap vagy tegnapelőtt volt a kólásflakonfarkú?
 4/8 A kérdező kommentje:
jól van naa :D véletlenül került ebbe a kategoriába... bár ha ennyire sokat eszik tehát sokat van vele ... és szereti akkor majdnem :DD
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Én évek óta szinte csak kólát iszom és semmi bajom:)Alkohol meg a bagó ezerszer károsabb!
2010. ápr. 22. 13:16
 6/8 anonim válasza:
A sok-sok Cola csontritkulást okoz... persze nem 1-2 év alatt! Majd ha idő lesz, akkor fogja megszívni!!!
2010. ápr. 22. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem régen mikor sok kólát ittam már fájt a szívem is. Leszoktam és már jól vagyok (: Nem ajánlóm senkinek.
2010. ápr. 22. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézesd meg vele a Super Size Me c. filmet (2004-es) :)

Sztem minden benne van a témával kapcsolatban =)

2010. ápr. 23. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!