Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a torkommal?

Mi lehet a torkommal?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kis gyógyszeres balesetem. Júniusban is megtörtént már ez ami most. Vettem be az Algoflex Rapidot, de valahogy hülyén nyeltem vagy fogalmam sincs, mert nem fuldokoltam semmi. Az a lényeg, hogy június óta hülyén nyelek, de most, hogy megtörtént megint az eset most talán még hülyébben. Igazából étel, ital lemegy meg minden, csak olyan, mintha egy nagy gyógyszer szem lenne a torkomban és nagyon zavaró. Esetleg lement a légcsövembe? Vagy esetleg nem is a gyógyszer miatt érzek gombócot a torkomban? Jó indulatú válaszokat szeretnék. Előre is köszönöm. 16/L

2016. szept. 6. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
ha légcsövedbe ment volna már megfulladtál volna. valószínű megnyomta a torkod és azt érzed
2016. szept. 6. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
De ennyire? Meg már a régebbi eset óta furcsán nyelek. Igaz anya mondta, hogy majd kérünk időpontot fül, orr, gégészetre. Csak azért megszeretnék nyugodni. :)
2016. szept. 6. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__4263008.. Ezt olvastam és eléggé megvagyok ijedve, szóval ja... :/
2016. szept. 6. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez csak egy fantomérzés gyógyszer bevétele után, én is sokáig úgy érzem mintha még ott lenne, ilyenkor egyél utána egy kis kenyeret, akkor elmúlik a rossz érzés.

Ha gombócérzésed van, akkor az lehet mástól is, pl.: stresszes tünet, pajzsmirigy gond, reflux, sbt.

2016. szept. 7. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!