Szerintetek nem lesz ebből baj, ha megszokom?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimnáziumot és alig van időnk enni..
Két tanóra között(szünetben) lehet megebédelni és mire kivárjuk a sort marad 2-3percünk enni!
Olyan rossz volt így gyorsan "lapátolni"az ételt..
Szerintetek ,ha ezt megszokom nem lesz baja a gyomromnak?
15/l
2016. szept. 3. 08:09
1/3 anonim válasza:
Szóljatok az ofőnek, hogy nincs idő enni, hosszabb szünet kellene ha ennyit kell várnotok az éltelre. Nem tesz jót a habzsolás, és ha nem tudod jól megrágni az ételeket.
2/3 anonim válasza:
Nagyon egészségtelen gyorsan enni, és biztos vagyok benne, hogy erre van valamiféle jogszabály. Szóljatok az ofőnek, ha kell az igazgatónak, hogy nincs időtök enni. A mi sulinkban ezt megoldották, a kisebbeknek van egy ebédszünet 13.00-tól 13.30-ig, akkor csak őket engedik be, 45-kor csengetnek és jönnek a nagyobbak. Meg előtte is lehet enni persze, ha pl. lyukas óra van.
3/3 anonim válasza:
Én másfél perc alatt eszek meg egy szelet kenyeret két tükörtojással és tudtommal kutya bajom. De már rámszóltak itthon, hogy nem normális, bár egészségügyi szempontból nem érzem gondnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!