Normális hogy szeretek kövér lenni? Esetleg fatorexiám van?
Figyelt kérdés
Tizenéves fiú vagyok 176 centi és 130 kiló. Tudom hogy kövér vagyok de nagyon szeretek az lenni. imádom a hasam markolázgatni és tömni magam kajával. És mikor meglátom magam a tükörben teljesen megvagyok elégedve magammal sőt úgy látom hogy még fel is szedhetnék pár kilót.
Mit gondoltok? Ez normális? Esetleg van még így valaki?
u.i.: a kérdés teljesen komoly
2016. aug. 26. 23:29
11/19 anonim válasza:
Ha téged is mindenki piszkálna emiatt akkor te se lennél jobb állapotban.
12/19 anonim válasza:
Akkor egyszerűen ne figyelj rájuk? azt is megteheted, ahelyett, hogy depressziós leszel, vagy mentális zavar kezdődik nálad......
13/19 anonim válasza:
Hogy ne figyeljek rájuk??Nap mint nap hozzám vágják hogy:dagadt/kövér/koca vagy
14/19 anonim válasza:
Nem tudom hogy aktuális e még a kérdés, gondolom igen. Velem ugyan ez volt. Igen, fatorexiás vagy és ez nagyon veszélyes. Ha gondolod írj privátot és elmesélem a történetem.
17/f
15/19 anonim válasza:
En is ugyan ebben a cipoben jarok :( ennek van gyogymodja v valami? :/
16/19 anonim válasza:
Kamasz fiú voltam én is jó kövér voltam, én is szeretem kövér lenni, max a hátránya az volt nyáron izzadtam nagyon combom farpofám ki csípte az izzadság, őrültem haza értem suliból, elvonultam a szobámba, legalább meztelen tudtam lenni akkor jobb volt.
17/19 anonim válasza:
Utolsó, hàny kiló voltàl, mert amit leìrsz, az alapjàn jó sok:D Akàr megìrhatod privàtban is.
18/19 anonim válasza:
(17) amire vissza emlékszem el kezdtem 10 évesen meg hizni kb 60 65 kg, kövér korszakom kb 14 éves korig tartott, amit tudok kb 30 kg-val voltam több normál test súlyhoz képest, akkori 14 éves korosztályom kb 50 kb voltak, kb 80 kb lehettem.
19/19 anonim válasza:
Hat én tizen éves fiú csak hogy 172cm és 54kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!