Tényleg el fogok később hízni?
Ha nem vagy hízékony típus akkor egy elefántot is megehetsz, nem fogsz egy grammot sem hízni, de kérdés az hogy ez meddig marad így és az hogy rendben van-e hogy ennyi egészségtelen dolgot fogyasztassz (csak tipp hogy nem a salátától, sovány hústól, fehérjétől várod a hízást)?
Van olyan aki egész életében nem lesz hízékony, én egy éve bármit ehettem ndm híztam de egy hosszabb külföldi tartózkodásom óta a levegőtől is hízok, igaz én lány vagyok.
Szóóval szerintem nem igaz, mindenkinek más a teste, felesleges lenne általánosítani.
Nem lehet tudni. Van, aki egész életében ilyen. Lehet, hogy valami megváltozik a táplálkozásodban s kevesebbet fogsz enni (nekem voltak ilyenek). S lehet, hogy később hízékonyabb leszel. Nem tudhatjuk.
Én még csak 40 vagyok, az anyagcserém olyan, mint mindig, az étrendem jobb, az aktivitásom kicsit nőtt... Így míg tiniként híztam, most fogyok, mert van miből. Később majd tömegelek. Hogy eléri-e az anyagcserém sebessége az átlagemberét valaha is (most gyorsabb), nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!