Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem vagyok rendszeres kávé...

Nem vagyok rendszeres kávé fogyasztó de néha, főleg munkaidőbe megkívánom nagyon. De van egy kis problémám!?

Figyelt kérdés
Viszont a por alapú kávék, cappucinok kiütéseket okoznak, a rendes kávétól pedig meg fájdul a hasam. Így valami kevésbe erős változatot keresek . Bio kávéra gondoltam : [link] Próbálta esetleg valaki, van róla tapasztalatotok?

2016. aug. 8. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább azon gondolkodj el, hogy egy rendszertelen kávéfogyaszto, aki ráadásul hasfájos meg kiütéses is lesz töle mi a sz-rért erölteti magára a kávéivást? ("megkívánom nagyon" bla-bla-bla!)
2016. aug. 8. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Egy próbát megér a bio kávé, de kétlem, hogy meg fogja oldani a gondod. A hasfájásra annyi, hogy éhgyomorra nem jó feketén inni a kávét.

Ha maga a koffein hiányzik, akkor tudsz venni tablettában, attól nem valószínű, hogy bármi bajod lesz. De ha ilyen gondjaid vannak, akkor talán még egy energiaitallal is jobban jársz.

2016. aug. 8. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel allergiás vagy a kávéra. Ne erőltesd.
2016. aug. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!