A kávé fogyasztó hatású?
Tényleg gyorsítja az anyagcserét, volt alkalmam kipróbálni, de a tea sokkal jobb. Abban is van koffein, de fokozatosan és tartósabban hat, mint a kávé, az ugrásszerűen növeli a vérnyomást, stb, aztán utána hirtelen lőttek a hatásának, de a tea hatását csak kicsit hosszabb idő után érzed, akkor viszont hosszabb ideig. Én gyümölcsös fekete teákat szoktam inni, több litert egy nap, és legalább a folyadékszükséglet is megvan.:) De persze semmi cukor. Persze attól még ihatsz kávét, de ne túl sok tejjel, semmi tejszínhab és cukor hozzá.
Ja igen, és ha valamennyire figyelsz csak a kalóriákra, az nem sokat ér önmagában:) Egyél kevesebb szénhidrátot, mozogj, és ennyi. :D :)
1. kösz :D
2. köszönöm a bő választ :) azért is gondoltam kávéra, meg persze nem literszámra, mivel a vérnyomásom alacsony, de a leírtaidból úgy veszem le, a tea is segítene ezen :) És az sokkal finomabb! :D
3. Annyira nem gondoltam sokra :P csak hogy nem reggeli 1, hanem mondjuk napközben is egy-kettőre :) az gondolom még nem olyan vészes, már csak ha vesszük azt, hogy sokan isznak többet napi 1-nél :) A kalóriás dolgot vágom, egy ideig a kalóriabazis.hu-n figyeltem ilyeneket :)
Szóval mindenkinek kösz a gyors és kielégítő választ, mennek a zöld kezek/lájkok vagy mik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!