Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az igaz, hogy a koffein égeti...

Az igaz, hogy a koffein égeti a zsírt?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
nem...
2013. máj. 13. 23:03
 2/9 anonim válasza:
De a gyomrodat igen.Meg elveszi az étvágyat.
2013. máj. 13. 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt észrevettem :D
2013. máj. 13. 23:20
 4/9 anonim válasza:
A koffein az aerob teljesítmény fokozására használják. Ezáltal tehát a zsírfelhasználás növelésére is jó. Hatásos napi dózis: 100-600 mg Legjobb erre a célra valami zöld teát fogyasztani. (a kávéval és az energiaitallal csak óvatosan)
2013. máj. 13. 23:26
 5/9 A kérdező kommentje:
mennyinek felel meg az a 100-600ml? és milyen aerob cucc kell + hozzá hogy hatásos zsírégető legyen?:)
2013. máj. 13. 23:53
 6/9 A kérdező kommentje:
bocsánat mg*
2013. máj. 13. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem léteznek zsírégető csodaszerek.

Az hogy zsíros vagy egy betegség, amiért NAP MINT NAP teszel amikor egy falat kenyeret, tejterméket, cukros kaját, krumplit (stb.) eszel.

Addig amíg így akarsz élni, nincs az a gyógynövény vagy szer, ami megváltoztasson mivel pontosan olyan szereket szedsz (például búza, ha jól gyanítom) ami a zsírosodásodat segíti. Ezt majd rengeteg koffeinnel ellensúlyozod? Esélytelen. A cukor komoly hormonális folyamatokat indít el benned, a koffein ennek közelébe sem ér.

2013. máj. 14. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
TaplalkozasHarcmuves Te olyan qrva idegesítő vagy, ne haragudj, de meg kellett már mondanom, nem bírtam tovább..
2013. máj. 14. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Örülök hogy kiadtad magadból. Kívánom hogy így egy kellemes napod lett.

Én meg taichiztam jót amíg te írtál, a máj vagy a lép megrepesztéséhez nem is kell olyan nagy erő, ki gondolta volna? Mindig tanul valamit az ember.

2013. máj. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!