L-carnitin mennyire hatásos? Mennyi értelme van szedni nekem? Szedhetem egyáltalán?
Ha pajzsmirigy beteg vagy és rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy pajzsmirigy betegek nem szedhetik, akkor NE SZEDD! Komoly egészségügyi problémák léphetnek fel!
Amúgy én szedtem (egészségesen, minimális súlytöbbletet szerettem volna leadni), de NEM HASZNÁLT! Tehát plussz egy érv ellene.
Többet érsz azzal, ha egészségesen táplálkozol és sokat mozogsz, én úgy adtam le végül is azt a pár kiló pluszt....amit 10 éve tartok is, mindenféle étrendkiegészítő nélkül 😉
Folyamatosan szedd az a jó
Nincs mellèkhatás csak ha túlzásba viszed akkor halszagod lesz vagyis egy nap 1 tabletta testmozgás előtt 1-2órával. Pajzsmirigy,lehet szólnod kène a házidokidnak előtte hogy kikèrd az ő vèlemènyèt is
Azèrt az edzèst ne vidd túlzásba mert mèg komolyan lesèrülsz.. heti 3-4 elèg
Max 5 de mindenkèpp legyen szünet mármint 1 nap kihagyás 2-3nap után! Sok folyadèk!
Ott a pont az előző válaszolónál :)
Èn is megvetettem anyámmal de szedek elèg gyógyszert..metotrexát..apranax meg salazopyrin hát nekem ezek elegek..már leadtam mindenfèle fogyasztó bogyó nèlkül 16kg-t èletmód váltással+mozgással ott az eredmèny
:)))
Mèg van 5kg ès áhított alakot èrek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!