Miért favorizálják az édesburgonyát, ha magasabb a GI-je?
Figyelt kérdés
Minimálisan magasabb a glikémiás indexe, mint a sima burgonyáé. Miért sorolják az egészségesebb kategóriába, mint a sima krumplit?
Főtt burgonya 58
Édesburgonya 61
2016. aug. 5. 15:48
1/2 anonim válasza:
Talán azért, mert vitaminok szempontjából értékesebb, de a GI-je sajnos tényleg magas és ugyanúgy sok benne a keményítő.
2/2 anonim válasza:
Az édesburgonyának 61 a GI legrosszabb esetben. Míg a sima krumplinak 58 a glikémiás indexe legjobb esetben. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!