Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért favorizálják az édesburg...

Miért favorizálják az édesburgonyát, ha magasabb a GI-je?

Figyelt kérdés

Minimálisan magasabb a glikémiás indexe, mint a sima burgonyáé. Miért sorolják az egészségesebb kategóriába, mint a sima krumplit?

Főtt burgonya 58

Édesburgonya 61


[link]



2016. aug. 5. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert vitaminok szempontjából értékesebb, de a GI-je sajnos tényleg magas és ugyanúgy sok benne a keményítő.
2016. aug. 5. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Az édesburgonyának 61 a GI legrosszabb esetben. Míg a sima krumplinak 58 a glikémiás indexe legjobb esetben. Ez a különbség.
2018. jan. 25. 02:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!