171cm és 45kg? 13/l
>>Igen, tudom... vékony vagyok. De szeretnék tenni ellene valamit.<<
Szerintetek ez már beteges?
Egyik lány azt mondta, hogy [idézem] "Fúj... Te tuti anorexiába szenvedel..."
Ez annyira megbántott... Én nem érzem magamon, hogy abba "szenvednék" vagy ilyesmi... Szerintem ezt a kifejezést nem szabadna csak így "dobálni"
Visszatérve a kérdésre:
derékbőség: 54cm
csípőbőség: 82cm
mellbőség: 79cm
Túl vékony? Határ? Pont jó?
Szeririntem..... határ.... :D
szia, ha viszonylag rendszeresen van menstruációd, akkor olyan nagy baj nem lehet. nőknek muszáj valamennyi testzsír ahhoz, hogy normális legyen a ciklusuk, legyen menstruáció.
egyébként szerintem a sportolás biztosan használ, csak nem szabad túlzásba vinni. pl írtad, hogy futottál, de abbahagytad. szerintem mindenképpen hasznos lenne, ha nem hagynál fel ezzel, csak max 3 alkalommal hetente, max 5 km-t/fél órát lazán futni. vagy tornászni.
ne aggódj egyébként, nem vagy anorexiás, csak ilyen a testalkatod akkor.
#2-es voltam, btw.
Akik itt azt írták hogy nagyon jó alakod van és aki azt mondta hülyeség a 15 kg plusz akkor nekik javaslom forduljanak szemészorvoshoz.
A combod, vádlid, karjaid nagyon pálcika. Én legalább egy 10-15 kg pluszt magamra nyomnék, nem kell feltétlen csak izomból, mert az izmos nők tényleg nem szépek. Kis edzések, tornázás több kaja mellett, bajod nem lesz tőle.
Szerintem nem eszek keveset
Inni iszok olyan kb. 2 liter vizet (legtöbbször csapivizet).
Enni:
reggeli - 2 szelet kenyér/ 2 kifli/ 2-3 tojás/ 3 virsli/ zöldségsaláta kiflivel/ műzli/ joghurt kiflivel
ebéd - leves (ált. 3 szedőkanál) és ugye a második
délután szoktam enni valami édességet/chipset vagy megint valami kiflit/ gyümölcsöt/ joghurtot
vacsora - általában olyasmik amik reggelire is/ 4 szelet pizza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!