Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 171cm és 45kg? 13/l

171cm és 45kg? 13/l

Figyelt kérdés

>>Igen, tudom... vékony vagyok. De szeretnék tenni ellene valamit.<<

Szerintetek ez már beteges?

Egyik lány azt mondta, hogy [idézem] "Fúj... Te tuti anorexiába szenvedel..."

Ez annyira megbántott... Én nem érzem magamon, hogy abba "szenvednék" vagy ilyesmi... Szerintem ezt a kifejezést nem szabadna csak így "dobálni"

Visszatérve a kérdésre:

derékbőség: 54cm

csípőbőség: 82cm

mellbőség: 79cm

Túl vékony? Határ? Pont jó?

Szeririntem..... határ.... :D

2016. aug. 3. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

szia, ha viszonylag rendszeresen van menstruációd, akkor olyan nagy baj nem lehet. nőknek muszáj valamennyi testzsír ahhoz, hogy normális legyen a ciklusuk, legyen menstruáció.

egyébként szerintem a sportolás biztosan használ, csak nem szabad túlzásba vinni. pl írtad, hogy futottál, de abbahagytad. szerintem mindenképpen hasznos lenne, ha nem hagynál fel ezzel, csak max 3 alkalommal hetente, max 5 km-t/fél órát lazán futni. vagy tornászni.

ne aggódj egyébként, nem vagy anorexiás, csak ilyen a testalkatod akkor.

#2-es voltam, btw.

2016. aug. 4. 13:38
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
tök jó alakod van egyébként, vékony vagy, de mégse az a csont és bőr, a futást és társait cardiot stb nem ajánlom, viszont valami súlyzós edzést vagy saját testsúlyosat nyugodtan csinálhatsz, attól majd megvastagodsz és akkor nem az lesz, hogy löttyedt vékony leszel "skinny fat" hanem fitt :)
2016. aug. 4. 20:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 4. 21:47
 14/22 Givin' Answers válasza:
100%
Szerintem azért ne akarj felszedni 15 kiló izmot csak úgy... Nem valami vonzó egy kigyúrt lány.. (nem a sportosra gondolok)
2016. aug. 5. 08:24
 15/22 anonim ***** válasza:
13%
Elég gebe vagy, már ne is haragudj. Mennyi kcalt eszel egy nap?
2016. aug. 5. 09:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem szoktam számolgatni... Annyit eszek amennyi épp jól esik. Tegnap este pl. 4 sonkás kenyeret ettem, de tegnapelőtt meg csak 1 vajas kiflit.
2016. aug. 5. 09:53
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
De egész nap mit eszel?Vagy egy nap csak este eszel?
2016. aug. 5. 09:56
 18/22 anonim ***** válasza:
7%

Akik itt azt írták hogy nagyon jó alakod van és aki azt mondta hülyeség a 15 kg plusz akkor nekik javaslom forduljanak szemészorvoshoz.

A combod, vádlid, karjaid nagyon pálcika. Én legalább egy 10-15 kg pluszt magamra nyomnék, nem kell feltétlen csak izomból, mert az izmos nők tényleg nem szépek. Kis edzések, tornázás több kaja mellett, bajod nem lesz tőle.

2016. aug. 5. 09:59
 19/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nem eszek keveset

Inni iszok olyan kb. 2 liter vizet (legtöbbször csapivizet).

Enni:

reggeli - 2 szelet kenyér/ 2 kifli/ 2-3 tojás/ 3 virsli/ zöldségsaláta kiflivel/ műzli/ joghurt kiflivel

ebéd - leves (ált. 3 szedőkanál) és ugye a második

délután szoktam enni valami édességet/chipset vagy megint valami kiflit/ gyümölcsöt/ joghurtot

vacsora - általában olyasmik amik reggelire is/ 4 szelet pizza

2016. aug. 5. 10:06
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
13 évesen még elmegy ez a tömeg, de kezdj el sportolni valamit!
2016. aug. 14. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!